Un pui de pisică a fost salvat de viața pe străzi de o familie cu mai multe animale de companie (9 foto + video)

0
3281

Un mic pisoi vagabond a cunoscut bunătatea unei familii și și-a găsit un adevărat prieten pentru îmbrățișări.

Foto: Sorin Popa @2_white_walkers

O familie din România s-a mutat într-o casă nouă, unde timp de câteva săptămâni a auzit mieunatul unui pui de pisică în apropiere de casă. Căutând sursa sunetului, familia a găsit micuțul animal vagabond care se ascundea sub automobil. Un vecin a reușit să prindă pisica și a luat-o în casă.

„Cu toate acestea, în câteva zile aceasta a ajuns din nou afară, deoarece vechea pisică a vecinului nu a acceptat un nou membru al familiei”, a povestit Sorin Popa. Micuța imediat s-a ascuns sub același automobil și a început să miaune în continuare. Sorin și prietena lui au decis să se implice în acest caz și să salveze micul animal. Timp de o oră tinerii au încercat să scoată micuța de sub automobil. Pisica era speriată, însă atât de înfometată încât în sfârșit s-a dat bătută.

Foto: Sorin Popa @2_white_walkers

Prietena lui Sorin a scos pisica de sub automobil și a înfășurat-o în propria haină.  Aceasta era doar piele și oase și era acoperită de purici. Tinerii au luat pisica în casă pentru a o calma și ia-u dat și o farfurie de mâncare.

Micuțul animal a mâncat cât a putut și imediat s-a ascuns după frigider. „Timp de trei zile micuța a stat acolo ascunsă, fiindu-i frică de fiecare mișcare și ieșind doar pe timp de noapte pentru a mânca și a bea niște apă când nu o vede nimeni”. Pe rând tinerii i-au ținut de companie și au încercat să o convingă că acum se află în siguranță.

Foto: Sorin Popa @2_white_walkers

Câteva zile mai târziu, pisica a decis să iasă din adăpostul ei și a devenit puțin mai curajoasă. În particular foamea a determinat-o să procedeze astfel, dar și curiozitatea pe care o manifesta față de noua ei locuință și dorința de a fi iubită. Într-un mod curajos micuța s-a apropiat de mâinile noilor ei proprietari pentru a le mirosi și s-a calmat, simțind că se află acasă.

Foto: Sorin Popa @2_white_walkers

„Am dus-o la veterinar, am vindecat-o și am înțeles că trebuie să o lăsăm în familia noastră”, a remarcat Sorin. „Timp de o săptămână am ținut-o izolată de pisica noastră Abyzou și cățelul nostru Dante”. De îndată ce micuța s-a făcut bine din punct de vedere medical, ei au prezentat-o membrilor mai vechi ai familiei lor.

Foto: Sorin Popa @2_white_walkers

„Aceștia au început să se miroase reciproc de după o ușă închisă, după care le-am făcut cunoștință. În prima zi aceștia fâsâiau când se vedeau, însă mai târziu s-au înțeles”. Pisicuța mereu stătea alături de „sora” ei mai mare. Ambele au început să doarmă împreună într-un singur pat.

Foto: Sorin Popa @2_white_walkers

„Mica pisică și Abyzou au devenit cele mai bune prietene. Acestea dorm împreună toată ziua și se joacă toată noaptea”, povestește Sorin. „De la bun început Abyzou i-a permis noului membru al familiei să se joace cu jucăriile ei și chiar să mănânce din farfuria ei”.

Foto: Sorin Popa @2_white_walkers

Pe zi ce trece, micuța devine tot mai îndrăzneață. Urmându-și noua prietenă pisică prin casă, micuța se joacă cu coada lui Dante.

Foto: Sorin Popa @2_white_walkers

„Acum toți acești trei dorm într-un singur pat. Viața noastră este uimitoare cu acești trei copilași”.

Foto: Sorin Popa @2_white_walkers

Îi puteți vedea și voi în acest filmuleț:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.