Simte atmosfera medievală a orașului Český Krumlov din Republica Cehă (12 foto)

0
3626

Fermecătorul oraș pavat cu pietriș Cesky Krumlov este ascuns între dealurile pitorești din sudul Republicii Cehe. Vechiul oraș este un loc unde puteți participa la festivități clasice și puteți urmări vechiul Teatru baroc.

De asemenea, puteți vizitați castelul regal care se află la o înălțime de 162 de trepte și chiar ați putea urca în turnul ce a fost construit încă în antichitate.

Orașul Český Krumlov a fost casă pentru coloniștii din triburile celtice, germane și slave, oferind orașului o cultură și o istorie foarte bogată și diversă. Secolul al XVI-lea este cunoscut ca Epoca de Aur a orașului, deoarece în această perioadă aici au venit artiști, oameni de știință și alchimiști din toată Europa.

În vechiul oraș există multe locuri care merită a fi vizitate: ați putea vizita un spectacol în Teatrul Baroc, Muzeul păpușilor sau ați putea savura viața nocturnă locală în Taverna Țigănească.

Cea mai favorabilă perioadă de a vizita orașul este atunci când are loc evenimentul principal al orașului: Sărbătoarea celor cinci petale de trandafiri (Five Petaled Rose Celebration), care aduce un omagiu rădăcinilor medievale ale orașului. În această perioadă vă așteaptă o distracție cu multă bere și diverse activități, începând cu târgul artizanilor, dueluri, spectacole de foc și finisând cu focuri de artificii și piese de teatru istorice. De asemenea, nu ezitați să vă îmbrăcați ca un localnic într-un costum medieval, căci astfel veți obține o experiență fermecătoare. Pentru a prinde evenimentul principal al orașului planificați-vă călătoria pe la mijlocul lunii iunie.

Sursa fotografiilor: ckrumlov.info

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.