Un tip a construit o casă iglu grozavă din niște blocuri colorate (13 foto)

0
3452

Oare mulți dintre noi, fiind copii, s-au gândit vreo dată să construiască în curte o casă perfectă a eschimoșilor? Timpul petrecut în construcție era foarte vesel și zgomotos, și probabil nici unul dintre noi nu s-ar gândi să repete acele timpuri, fiind deja matur. Totuși, mai poate să apară vreo idee de acest gen și acum, privind la construcția grozavă a acestui tip.

Utilizatorul Reddit, sub pseudonimul cyress13, recent a finisat construcția unuia dintre cele mai cool proiecte pe care le-ați văzut vreo dată: înghețând apă colorată în forma unor blocuri pentru construcții, le-a clădit una peste alta, creând un iglu colorat de o frumusețe rară.

El a umplut cu apă 250 de forme din folii de aluminiu, adăugând în unele niște picături de coloranți alimentari și apoi le-a înghețat.

Primul rând de blocuri a fost aranjat sub un unghi ușor înclinat spre „fundamentul” făcut din zăpadă comprimată.

Apoi el a început să aranjeze restul blocurilor până la vârf, rânduind cele colorate cu cele incolore.

Din cauza înclinației, el a fost nevoit să folosească niște cherestele pentru a menține primul bloc al fiecărui rând nou până acesta nu va îngheța destul ca să se mențină singur.

În scurt timp iglu a început să arate formidabil.

Pentru a întări construcția și a preveni ruinarea ei, bărbatul a folosit zăpadă pe jumătate topită în calitate de mortar.

Metoda lui a funcționat excelent – chiar și acele rânduri care păreau a fi mai slabe au înțepenit bine.

În locul unde va fi o intrare, el a făcut o deschizătură largă.

Construcția arăta uimitor – avea o înălțime de 1,83 în centru.

După ce a făcut și ușa, a umplut fisurile. Iglu era aproape gata.

Într-un final, tipul a împodobit casa de gheață cu un candelabru LED și a completat interiorul cu niște elemente de mobilier.

Ce spuneți? Oare nu este acest iglu unul dintre cele mai grozave pe care le-ați văzut?

Noaptea construcția și luminează!

Sperăm că în orașul bărbatului nu se va încălzi curând și el se va putea bucura de timpul petrecut în arta pe care a creat-o. O instrucțiune mai detaliată puteți urmări aici, și nu uitați să împărtășiți acest proiect și cu alții.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.