Show-ul cu lasere din Dubai, înregistrat în Cartea Recordurilor (16 fotografii + clip video)

0
2436

După ce în Dubai, în noaptea de revelion, s-a organizat un spectacol fenomenal cu lumini laser, numit „Light Up 2018”, care de asemenea a intrat în Cartea Recordurilor, s-a decis că nu este pentru prima și ultima dată.  Show-ul va fi repetat pentru mulțimea de spectatori cuprinși de entuziasm.

Acum câteva zile, acest extraordinar spectacol cu laser a fost prezentat din nou. Fotograful german, Albert Dros, a fixat frumusețea uimitoare a acestui show în câteva fotografii. Albert mărturisește că

turnul Burj Khalifa însăși este ceva uimitor, însă să-l urmărești în realitate, noaptea, luminat de sute de lasere din toate părțile – este ceva grozav de frumos!

Fotograful și-a pus ca scop să fixeze spectacolul din mai multe ipostaze, pentru a expune la dispoziția dumneavoastră toată magia atmosferei show-ului Light Up.

Dacă după vizionarea pozelor vă veți trezi cu dorința de a vă înarma cu un bilet spre Dubai, pentru a vedea toată frumusețea cu ochii proprii, atunci, după spusele lui Albert, veți putea urmări spectacolul în zilele de marți, miercuri și sâmbătă la orele 20:00 și miercuri și vineri la orele 22:00. După părerea fotografului, cel mai potrivit loc pentru vizionarea spectacolului este chiar în fața turnului Burj Khalifa, lângă havuzuri.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.