Doi pui de pisică găsiți hoinărind pe ulițe au fost salvați de angajații unui oficiu (7 foto + video)

0
1089
Foto: Chatons Orphelins Montréal

La începutul lunii ianuarie, într-o zonă industrială a unui oraș unde animalele fără adăpost hoinăresc în voie, au fost găsiți doi pui de pisică.

Câțiva angajați au organizat în oficiu o petrecere când au observat doi pui de pisică pe fereastră. Este evident că micuții erau înfometați și căutau ceva să mănânce. Oamenii au încercat să se apropie de ei, însă pisicii imediat s-au ascuns prin tufișuri. Cu toate acestea, angajații i-au servit cu niște carne pe pui. Unul dintre micuți a înhățat în mod lacom bucata de carne și s-a retras imediat în ascunziș.

Anterior acești micuți au fost văzuți împreuna cu mama lor. Dintre toți puii născuți, doar ei doi au reușit să supraviețuiască, iar acum ambii hoinăreau ulițele reci ale Montrealului, Canada.

Șansele micuților de a supraviețui în asemenea condiții erau foarte mici. De aceea, angajații oficiului au făcut legătura cu Nadia, o femeie din regiune care se ocupă de protecția animalelor fără adăpost. Femeia a pus niște capcane în zonă, iar peste câteva zile ea a reușit să prindă nu doar micuții, dar și pe mama lor.

Foto: Chatons Orphelins Montréal

Puii erau foarte atașați unul de altul. Nadia a adus pisica mamă în azilul local care se ocupă de sterilizarea și adoptarea pisicilor sălbatice.

De asemenea, femeia s-a adresat la orfelinatul Chatons Orphelins Montréal, care ar putea avea grijă de micuți până când li se va găsi o familie iubitoare.

„Nadia s-a reîntors în acea zonă industrială de câteva ori pentru a se asigura că aici nu au mai rămas și alți pui”, au povestit angajații orfelinatului Chatons Orphelins Montréal.

Foto: Chatons Orphelins Montréal

Pisicii erau foarte speriați și nu se îndepărtau unul de altul. Micuții mereu încercau să se aline și să se liniștească reciproc. Nadia i-a lăsat într-o cameră caldă și liniștită pentru ca cei doi să mănânce și, în sfârșit, să poată dormi în pace.

Aici puteți privi un filmuleț unde puii au fost văzuți pentru prima dată lângă oficiu:

Acești pui de pisică sunt un frate și o soră, iar la orfelinat au fost numiții Masala și Chamalow. Micuții erau foarte timizi și au rămas lipiți unul de altul chiar și când au fost duși la veterinar. După o examinare medicală, pisicii au fost lăsați într-o familie pentru a învăța să socializeze.

Foto: Chatons Orphelins Montréal

Cei doi erau complet inseparabili și niciodată nu se îndepărtau prea mult.

Micuțul Chamalow este mai curajos decât surioara lui și mereu o protejează.

Foto: Chatons Orphelins Montréal

Micuții iubesc să se ascundă și să doarmă sub plăpumi. Interesul lor față de stăpânii casei crește tot mai mult și ambii nu încetează să-i urmărească cu o mare curiozitate. Deși pisicii încă sunt foarte precauți, în jurul altor pisici ei încep să se simtă tot mai comod.

Foto: Chatons Orphelins Montréal

Pisicile care deja de mult timp locuiesc în această casă și-au împărtășit jucăriile cu micuții nou veniți și i-au învățat să nu le fie frică de oameni. Deja peste câteva zile după sosire, micuții se jucau cu alte pisici și se distrau prin toată casa.

Cei doi deja au crescut și au început să se bucure tot mai mult de o viață luxoasă într-o casă confortabilă. Când nu se joacă, micuții încă se înghemuiesc unul lângă altul, demonstrându-și dragostea.

Foto: Chatons Orphelins Montréal

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.