TOP-10: Celebrități care au avut joburi banale înainte de a deveni faimoase

0
1500

În fiecare zi muncim de la ora 09:00 până la ora 17:00, astfel încât să fim capabili să ne achităm facturile, să avem frigiderul plin cu produse alimentare și să ne putem achita chiria.

 În ciuda faptului că mulți oameni își urăsc meseria, ei sunt nevoiți să păstreze această „deşertăciune a deşertăciunilor” pentru că au nevoie de un salariu stabil. Cu toate acestea, există oameni care sunt gata să părăsească zona confortului și să-și urmeze visul.

Indiferent dacă devin frizeri de căței, proprietari ai rețelelor de restaurante în Los Angeles sau mari celebrități, acești oameni nu dau greș. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor simpli văd în acești actori sau interpreți doar niște oameni cărora niciodată nu le lipsesc banii. Însă ar trebui să reținem că celebritățile au fost cândva oameni simpli care preparau hamburgeri în localuri nu prea faimoase sau reclamau băuturi răcoritoare. Aici 10 joburi pe care le aveau celebritățile înainte de a deveni niște oameni de succes.

10. Rihanna

Prima celebritate despre care urmează să vă vorbim și-a obținut marele succes în anul 2003, când a semnat un contract cu directorul executiv al studioului Def Jams, Jay-Z. Rihanna a primit câteva premii muzicale, inclusiv 9 premii Grammy. Pe lângă succesul și popularitatea în lumea muzicii, cântăreața R&B a mai participat în mari blockbuster-uri, cum ar fi filmul „Battleship” (2012). Ne-ar putea mira această alegere a regizorului, însă nu și după studierea mai amănunțită a vieții anterioare a cântăreței. În trecut Rihanna a făcut slujbă în armată. Ea a fost un cadet într-o unitate militară din Barbados, iar regizorul filmului „Battleship” i-a fost sergent. Uimitor, oare nu? Cine s-ar fi putut gândit că Rihanna s-a înrolat în rândurile armatei.

9. Barack Obama

Pare a fi de necrezut că cel mai iubit președinte al Statelor Unite a lucrat cândva în cafeneaua Baskin Robbins din Honolulu, Hawai. Pentru prima dată această informație a fost descoperită de mass-media, știrea fiind răspândită de ABC News, The Dallas Morning News și PolitiFact. Barack Obama chiar a publicat această știre în rețelele de socializare, însă mai târziu a șters-o. Care este sensul statutului actual dacă oamenii reacționează negativ la munca pe care ai făcut-o în trecut?

8. Ellen Degeneres

Actrița de comedie Ellen Degeneres a trecut prin multe încercări înainte de a apărea în The Tonight Show făcând haz pe seama lui Johnny Carson în anul 1986. După munca de zugrav și vânzătoare de aspiratoare, Ellen a curățat stridii. Putem doar să ne imaginăm cât de obositor și dezgustător a fost, mai ales luând în considerație mirosul atât de puternic al acestor moluște. Este suficient pentru a vărsa lacrimi de amărăciune. Majoritatea nici măcar nu știu cum ar putea să obțină o asemenea meserie, deși acest job presupune curățarea stratului exterior al stridiilor. În plus, salariul mediu depinde de angajat și este de aproximativ 45 de mii de dolari anual. Destul de mult pentru o asemenea meserie.

7. Geena Davis

Pentru această celebritate, meseria pe care o făcea în trecut nu era deloc plictisitoare. Geena a lucrat ca manechin viu. Înainte de a deveni o femeie purtătoare de cuvânt și a juca rolul în asemenea filme precum „Beetlejuice” și „Thelma & Louise”, Geena a lucrat ca vânzătoare în magazinul de îmbrăcăminte Ann Taylor.

Actrița a relatat într-un interviu că într-o zi a decis să stea la vitrină nemișcată, după care a descoperit că vânzătorii o considerau un adevărat manechin. În cele din urmă, managerul magazinului i-a permis să stea la vitrină în fiecare week-end. Deși acest job este aproape nimic în comparație cu actoria și modellingul, meseria de „manechin viu” este una dintre cele mai stranii, dar grozave dintre toate despre care am auzit vreo dată.

6. Warren Beatty

Probabil încă sunteți de părerea că nu există nimic mai straniu decât meseria de „manechin viu”, însă așteptați până aflați istoria lui Warren Beatty. Actorul a fost angajat ca „vânător” de dăunători la Teatrul Național din Washington. Cum e posibil să accepți o asemenea meserie? Desigur am putea înțelege că la vârsta de 17 ani oamenii nu iau cele mai bune decizii, însă decizia lui Warren a fost una prostească, chiar dacă uneori există momente când avem o mare nevoie de bani. Deși Warren a fost un băiat ciudat de la bun început, nu poate fi nimic mai dezgustător decât a petrece nopțile în goană după șobolani.

5. Jon Hamm

Jon Hamm a jucat rolul unui soț infidel în filmul „Mad Men”, în care se tot vorbește despre problemele vieții. Tinerețea actorului nu a fost deloc ușoară, căci acesta a avut câteva joburi deloc promițătoare. În cele din urmă, o prietenă i-a cedat jobul de costumier într-un film pentru adulți.  

Într-un interviu, Hamm a mărturisit că meseria era „sfâșiitoare” și îi trezea un puternic sentiment de antipatie. Din nefericire, printre celebrități există mulți oameni care au devenit faimoși după ce s-au filmat sau au muncit la crearea unui film pentru adulți. Cu toate acestea, poate anume această meserie și l-a împins pe Hamm să se filmeze într-un serial de televiziune.

4. Cardi B

Probabil startul actorului Jon Hamm a fost destul de neobișnuit, însă Cardi B cu siguranță cunoaște mai multe despre distracțiile pentru adulți și se pare că artista nu regretă nimic. Starul serialului Love & Hip Hop a devenit un adevărat rapper, iar Instagram raportează că la vârsta de 19 ani cântăreața a fost o dansatoare erotică. Până atunci, Cardi a lucrat ca vânzătoare într-un magazin alimentar, însă a fost concediată după ce i-a propus unui coleg o reducere nemotivată. Interesant este că fostul ei manager i-a propus să se angajeze ca dansatoare într-un club pentru bărbați. Cardi adesea menționează despre cât de mult această muncă a ajutat-o să se isprăvească cu multe dificultăți pe care le-a avut în viață.

3. Taraji P. Henson

Cardi B este un rapper iubit de mulți, iar  Taraji P. Henson probabil ar trebui premiată pentru rolul celui mai rău director executiv în filmul „Empire”. Eroina pe care a jucat-o, Cookie Lyon, a început de jos, la fel ca actrița, deoarece era o mamă singură. Taraji P. Henson a absolvit Universitatea Harward, iar pentru a izbuti să-și achite contractul a fost nevoită să lucreze. Într-un interviu, actrița a menționat că a avut două locuri de muncă: ziua era secretară la Pentagon, iar noaptea cânta piesele Tinei Turner pe o navă de croazieră. În comparație cu istoriile altor celebrități, activitățile acestei actrițe sunt impresionante.

2. Megan Fox

Megan Fox este o altă actriță care a devenit foarte faimoasă. După rolul în filmul „Trupul lui Jennifer” (Jennifer’s Body) și în cele două părți din seria de filme „Transformer’s”, Fox a ajuns la mult doritul succes. Luându-i în considerație aspectul fizic, ne-am putea gândi că Megan a crescut în fața camerelor, însă nu a fost deloc așa. De remarcat că meseria ei nu a fost la fel de încântătoare precum interpretarea pieselor Tinei Turner sau jobul de manechin viu într-un magazin de îmbrăcăminte. Megan Fox a purtat un costum de banană, reclamând un magazin de băuturi răcoritoare.

1. Gabourey Sidibe

În CV-ul celebrei Gabourey Sidibe există un job la care fanii nu s-au așteptat. Actrița filmului „Empire” are multe talente de demonstrat, inclusiv individualitatea excepțională, însă primul job pe care l-a avut poate șoca. Actrița a lucrat ca operatoare de sex la telefon timp de 3 ani. Sidibe era atât de bună, încât a fost promovată după doar două luni de muncă. Deși actrița spune că a fost cel mai bun angajat, să sperăm că ea nu își va schimba niciodată profesia de actriță pentru a deveni din nou operatoare de sex la telefon.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.