Un hotel din Tokyo acum oferă spre cazare o „cameră-cabină” în care există un simulator de zbor în mărime naturală (3 foto)

0
1304

Un hotel din Japonia acum oferă oaspeților pasionați de aviație o cameră în care există un simulator de zboruri. Hotelul Haneda Excel Tokyu este situat în apropiere de terminalul Haneda al aeroportului din Tokyo, iar din data de 18 iulie a acestui an hotelul a lansat o nouă ofertă.

Foto: Haneda Excel Hotel Tokyu
Hotelul japonez acum cazează doritori într-o cameră cu un simulator de zbor.

Cu toate acestea, pentru a utiliza simulatorul doritorii trebuie să-l achite aparte, căci acesta nu este inclus în tariful pentru cameră. Simulatorul de zbor poate fi utilizat doar sub supravegherea unui om specializat, o sesiune de 90 de minute fiind la preț 30 000 de yeni (277 de dolari).

Dacă oaspeții rezervă doar camera dublă îmbunătățită, care este la preț de 25 300 yeni (234 de dolari), aceștia nu au dreptul „să stea pe scaunul pilotului din simulator sau să atingă piesele acestuia”, se anunță pe pagina web a hotelului.

Foto: Haneda Excel Hotel Tokyu
Oaspeții pot rezerva o sesiune de 90 de minute în simulator.

Cei ce vor rezerva simulatorul vor fi capabili să opereze o aeronavă Boeing 737-800 și să zboare din Haneda în aeroportul Itami din Osaka. Modificarea camerei a costat aproximativ 10 milioane de yeni (92 de mii de dolari), anunță site-ul CNN travel.

Aceasta nu este prima dată când brandurile renumite au utilizat ideea de a zbura pentru a crea o afacere. Anul trecut, în Tokyo a fost deschis restaurantul First Airlines unde oaspeților li se oferă posibilitatea de a zbura virtual și de a vizita asemenea orașe precum Hawai, Roma, Paris și New York.

Foto: Haneda Excel Hotel Tokyu
O sesiune la simulator nu este inclusă în tariful camerei.

Oaspeții restaurantului se înregistrează la cursă, se pun în niște fotolii confortabile de primă clasă și trec printr-o demonstrație de siguranță foarte realistă înainte de a savura o varietate de feluri de mâncare similare cu cele servite la bordul aeronavelor adevărate.

După „decolare”, oaspeților li se propune un meniu din patru feluri de mâncare, tematica cărora se alege în funcție de destinație. Spre exemplu, felurile de mâncare din timpul zborului virtual spre New York includ o salată, supă de crustacee în stil Manhattan, friptură de vită Angus cu slănină și sos balsamic de trufe și cheesecake. Cei ce preferă ca destinație Italia, vor avea posibilitatea de a gusta carpaccio de somon și tiramisu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.