TOP-10: Lucruri creative pe care le poți face singur din sticle de șampanie

0
2648

Înainte de a ne întoarce la cursul obișnuit al vieții și înainte ca urnele pentru gunoi să devină goale din nou, eliberându-vă casa de toate ghirlandele și sunetul sticlelor goale lovindu-se una de alta, de ce să nu atragem atenția la sticlele de șampanie care încă pot servi la ceva?  Există foarte multe lucruri și idei cu ajutorul cărora poți preface niște lucruri simple în ceva interesant și frumos…

  1. Suport pentru lumânări făcut din partea de jos a sticlelor de șampanie

Nu este doar o idee bună de a-ți decora casa dar și un cadou excelent pentru cea mai apropiată prietenă. Ai putea chiar crea și o afacere, vânzând niște obiecte atât de originale la diverse iarmaroace și piețe.

  1. Lumini decorative

Aceste sticle luminoase mereu vor crea o atmosferă de sărbătoare. Sunt foarte simplu de confecționat, iar satisfacția pe care le oferă în serile reci de iarnă sunt incomparabile chiar și cu cele mai originale ghirlande.

  1. Granița grădinii desemnată cu ajutorul sticlelor de șampanie

 

Veți avea nevoie de multe sticle goale pentru a crea o astfel de graniță. De fapt, poate grădina nu vă este chiar atât de mare?

  1. Brățări confecționate din sticlă de șampanie

Probabil acest vânzător de pe Etsy are un mic secret cu ajutorul căruia creează niște brățări atât de originale.

  1. Ghiveci pentru flori

Tot mai mult se creează impresia că omul poate confecționa ghiveciuri pentru flori din orice-i cade sub mână.

  1. Rafturi din sticle

Resturile rămase de la băuturile din seara de Revelion se pot transforma foarte ușor și într-o etajeră dacă ai o imaginație bogată. Probabil nu arată chiar stabilă, de aceea în casele unde sunt și copii mici nu ar fi chiar potrivită.

  1. „Muzica Vântului”

 

Veți avea nevoie de niște abilități bune în prelucrarea sticlei pentru a crea o asemenea frumusețe, însă rezultatul depășește toate așteptările.

  1. Măsuță pentru cafea

Probabil ar trebui să petreceți Anul Nou într-o companie mare pentru a strânge destule sticle din care a-ți putea confecționa o măsuță pentru cafea originală și care va servi și ca o temă bună pentru discuție.

  1. Dispozitiv pentru a hrăni păsări

Acest vânzător al magazinului online Etsy confecționează dispozitive pentru a hrăni păsări din tot felul de sticle, însă cea creată dintr-o sticlă de șampanie arată chiar fermecător și probabil ar atrage în grădină cele mai frumoase păsări.

  1. Felinar confecționat dintr-o sticlă de șampanie

Asemenea felinare creează o atmosferă bună în timpul micilor petreceri cu prietenii în grădină. Și chiar dacă felinarul nu emană suficientă luminozitate, atunci cel puțin este refractar.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.