TOP-10: Celebrități care au o căsătorie fericită și nu intenționează să divorțeze

0
1359

Este destul de dificil să menții o relație sănătoasă pentru un timp îndelungat, ce să mai vorbim despre căsătorii fericite care sunt o raritate mai ales printre celebrități.

Cu toate acestea, chiar și printre ei există oameni care reușesc să păstreze dragostea timp de mai mulți ani în ciuda unui număr mare de ispite care-i înconjoară din toate părțile. În acest articol urmează să citiți despre câteva actrițe și artiști care își iubesc soții de mai mulți ani și reușesc să păstreze o relație sănătoasă indiferent de toate.

1. Salma Hayek — căsătorită de 9 ani

Foto: eastnews, depositphotos

Salma Hayek și-a întâlnit viitorul soț, un om de afaceri francez pe nume François-Henri Pinault, în Veneția în anul 2006. Perechea s-a căsătorit în anul 2009 în teatrul de operă La Fenice.

2. Beyoncé — căsătorită de 10 ani

Foto: Bruce Glikas/FilmMagic

Povestea de dragoste a cântăreței Beyoncé și a rapperului Jay-Z (numele adevărat al artistului este Shawn Corey Carter) a început o dată cu un proiect comun. În anul 2002, ei au înregistrat împreună cântecul „03 Bonnie & Clyde”. Pe lângă toate, cântărețul a mai participat și la înregistrarea celebrului single a cântăreței „Crazy in Love”. Deja în anul 2008 perechea s-a căsătorit.

3. Jessica Alba — căsătorită de 10 ani

Foto: depositphotos, cash_warren/instagram

Jessica Alba și Cash Warren au devenit pereche în anul 2004 în timp ce participau la producția filmului „Cei 4 fantastici” (Fantastic Four). Actrița consideră că nimic nu întărește relația mai mult decât menținerea unei atmosfere romantice și timpul petrecut împreună.

4. Claudia Schiffer — căsătorită de 16 ani

Foto: Fred Duval/FilmMagic
Foto: depositphotos

Claudia Schiffer s-a căsătorit cu producătorul de film Matthew Vaughn cu 16 luni mai târziu după ce s-au cunoscut. Ei au jucat nunta în comitatul Suffolk din Marea Britanie în anul 2002. Mai târziu perechea și-a cumpărat o casă în același comitat.

5. Sarah Michelle Gellar — căsătorită de 16 ani

Foto: saramgellar / instagram, realfreddieprinze / instagram

Sarah Michelle Gellar și-a cunoscut viitorul soț, Freddie James Prinze Jr., în timpul producției filmului „Știu ce-ai făcut astă-vară” (I Know What You Did Last Summer) ce a avut loc în anul 1996. La 1 septembrie a anului 2002 perechea s-a căsătorit. Cuplul mereu are grijă de relația lor, de aceea căsnicia lor este una puternică.

6. Catherine Zeta-Jones — căsătorită de 18 ani

Foto: eastnews, eastnews

Catherine Zeta-Jones și-a întâlnit viitorul soț, Michael Douglas, în luna august a anului 1998 în timpul unui festival de film din Franța. Cu 2 ani mai târziu actrița s-a căsătorit cu iubitul ei cu care încă este împreună.

7. Sarah Jessica Parker — căsătorită de 21 de ani

Foto: sarahjessicaparker / instagram, eastnews

Sarah Jessica Parker l-a cunoscut pe Matthew Broderick la o petrecere din New York în anul 1991. Perechea s-a întâlnit timp de 6 ani, până când în anul 1997 nu s-a căsătorit. Actrița consideră că partenerii trebuie să se respecte reciproc și în nici într-un caz să nu încerce să concureze între ei. „Aceasta este singura modalitate de a păstra o relație sănătoasă și îndelungată”, susține Sarah.

8. Cate Blanchett — căsătorită de 22 de ani

Foto: gettyimages, gettyimages

Cate Blanchett și Andrew Upton s-au cunoscut în Sidney în anul 1966, când femeia studia la Institutul Național de Arte Dramatice din Australia (National Institute of Dramatic Arts). Cu un an mai târziu Cate și Andrew au devenit soț și soție. Blanchett susține că fericirea familiei ei se bazează pe interese comune și lipsa secretelor dintre soți.

9. Lisa Kudrow — căsătorită de 23 de ani

Foto: depositphotos, depositphotos

Lisa Kudrow își cunoștea viitorul soț, Michel Stern, încă din anul 1987. În anul 1995 perechea în sfârșit s-a căsătorit și își menține relația deja de mai bine de 20 de ani.

10. Kyra Sedgwick — căsătorită de 30 de ani

Foto: kevinbacon / instagram, kikkosedg / instagram

Kyra Sedgwick și Kevin Bacon s-au cunoscut în timpul producerii filmului „Cerul de lămâie” (Lemon Sky) ce a avut loc în anul 1987. Deja peste un an Kevin și Kyra s-au căsătorit și de atunci prezintă celor din jur un exemplu de căsnicie puternică.

Bonus!

11. Rita Wilson — căsătorită de 30 de ani

Foto: eastnews, ritawilson / instagram

Rita Wilson l-a întâlnit pe viitorul ei soț Tom Hanks în timpul producerii filmului „Bosom Buddies” din anul 1981. Rita este sigură că o căsnicie fericită se bazează pe participarea fiecărui partener în viața celuilalt.

12. Jamie Lee Curtis — căsătorită de 34 de ani

Foto: gettyimages, eastnews

Soțul actriței Jamie Lee Curtis este Christopher Guest, un actor și autor de cântece. Jamie s-a îndrăgostit în Cristopher când l-a văzut pe posterul filmului „This Is Spinal Tap”. În acel moment actrița a spus: „Mă voi căsători cu el!”. Cu 5 luni mai târziu Jamie a prefăcut în realitate cele spuse.

13. Meryl Streep — căsătorită de 40 de ani

Foto: eastnews, eastnews

În anul 1987, Meryl Streep era într-o situație dificilă și s-a adresat după ajutor prietenului fratelui său, Don Gummer. În timp ce Don se afla în Europa, Streep locuia în casa lui și plănuia să se mute de îndată ce proprietarul se întorcea acasă. Însă, când Don s-a reîntors în America, el a convins-o pe Meryl să nu să se mute. Mai târziu cei doi s-au căsătorit. Meryl mereu își împărtășește toate gândurile cu soțul ei și consideră că aceasta este cheia unei relații puternice.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.