Cățelul care s-a dovedit a fi nu ceea ce părea la prima vedere (8 foto)

0
2003

Când un tânăr a văzut un anunț „cățeluș gratis” lângă una dintre casele din Tucson, Arizona, el a bătut la ușă și s-a îndrăgostit pe dată în micul cățel cu ochi de chihlimbar.

Însă foarte curând după ce a adoptat cățelul, bărbatul a avut o senzație că micul animal orfan nu este de fapt ceea ce pare a fi la prima vedere.

„Știți doar că nu e un cățel, nu-i așa?” – a fost întrebat proprietarul lui Neon, când acesta a adus cățelul la adăpostul Wolf Connection, după ce a observat că Neon se comportă foarte neobișnuit pentru un câine.

Neon putea face un tunel sau să sară peste gard pentru a se juca cu câinii din vecinătate și mereu era în stare să găsească o modalitate de a fugi.

Cățelul nu era interesat de bunătăți (fapt care este foarte neobișnuit pentru un câine) și nu iubea să contacteze cu oamenii (cu excepția proprietarului). Se pare că-l interesau doar două lucruri: alți căței și căutarea haitei sale.

Acesta este un comportament tipic al unui lup. Neon s-a dovedit a fi un hibrid de câine și lup. Nu avea doar o asemănare fizică cu un lup (ochi de chihlimbar și blăniță dură), dar și demonstra comportamentul unui lup, care pur și simplu nu este în stare să trăiască o viață de animal domestic.

Proprietarul a înțeles acest lucru și a fost de acord să-l dea pe Neon la un adăpost special pentru câini de lupi, unde acesta și-a găsit fericirea, pe care foarte mul și-a dorit s-o găsească.

Neon s-a împrietenit cu o femelă alfa numită Maya și se bucură de socializarea cu alți lupi. Important e să-ți găsești locul potrivit…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.