O surpriză pentru niște șoferi din Africa de Sud blocați într-un ambuteiaj (foto + video)

0
1257
Foto: Facebook/Lions Of Kruger Park And Sabi Sand

Ambuteiajele pot supăra pe oricine, însă nu și pe acei șoferi din Africa de Sud care în această săptămână au fost vizitați de niște oaspeți maiestuoși care le-au dat fiori și i-au făcut nevoiți să stea nemișcați în trafic.

Într-o zi ploioasă, în timp ce automobilele zăceau înghesuite pe una din carosabilele aglomerate din Parcul Național Kruger, patru lei au trecut pe alături.

Șoferii nu erau în stare să-și urmeze drumul, creând probabil cel mai mare ambuteiaj care a existat vreo dată pe șoselele parcului. Din fericire, cele întâmplate au fost filmate.

Mantimahle Manenjjies

Mantimahle On PatrolDecember 28,2018

Gepostet von Lions Of Kruger Park And Sabi Sand am Freitag, 28. Dezember 2018

Unii ar putea crede că asemenea evenimente sunt ceva obișnuit pentru Africa de Sud, însă acești patru lei care au ieșit pe șosea sunt deosebiți, deoarece fac parte din grupul de lei cunoscut în parcul Kruger ca masculii Mantimahle.

Acești lei sunt frați drepți, frați vitregi și verișori care au format o coaliție pentru a lupta cu alți masculi care concurează pentru atenția leoaicelor de pe acest teritoriu. În filmuleț acești trei masculi patrulează teritoriul pentru a se asigura că nu a sosit vreun oaspete nedorit.

Cei patru frați au fost capabili să creeze un trafic destul de mare. Acest grup cu siguranță reprezintă o putere pe care oamenii ar trebui să o aibă în vedere. Șoferii și pasagerii care au urmărit toate cele întâmplate cu siguranță își vor reaminti de această întâlnire încă mult timp.

„Am fost norocos să urmăresc o asemenea întâlnire în parcul Kruger acum 10 ani”, a scris un utilizator al Facebook-ului în comentarii sub clipul video. „Nu voi uita niciodată ce mi s-a întâmplat”.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.