Tanu – pictorul japonez care creează niște structuri din monede extraordinare (14 foto)

0
1615

Aranjarea monedelor într-o simplă coloană se poate transforma într-un proces destul de complicat după atingerea unei anumite înălțimi, însă acesta este un joc pentru copii în comparație cu ceea ce poate crea un artist din Japonia.

Utilizatorul Twitter-ului sub pseudonimul @thumb_tani (Tanu) își bucură fanii cu niște construcții incredibile din monede încă din acel moment când a descoperit pentru sine acest hobby.

Începând să suprapună niște monede din plictiseală, el și-a îmbunătățiți abilitățile. Acum Tanu suprapune monede ore întregi, lucrând la niște construcții extraordinare, care s-ar putea răsturna în orice moment. Tanu postează fotografii cu lucrările sale din monede în rețele de socializare, iar unele dintre ele adună zeci de mii de like-uri și, privindu-le, este ușor să înțelegi de ce.

Printre utilizatorii internetului sau găsit și mulți sceptici care consideră că asemenea construcții nu pot fi ridicate folosind doar monede și au presupus că artistul folosește și clei. Însă, Tanu a dovedit că nu trișează, postând în rețele un videoclip în care poate fi urmărit întregul proces al creării acestor structuri incredibile.

Potrivit artistului, aranjarea monedelor în asemenea compoziții fragile necesită o atenție maximă și stăpânire de sine, căci chiar și cea mai nesemnificativă mișcare a degetului poate distruge întreaga structură.

Pictorul amator a atras atenția unui număr mai mare de 38 de mii ce utilizatori care îi urmăresc activitatea zilnic. Lucrările sale sunt publicate pe sute de site-uri și bloguri japoneze și chiar au ajuns pe primele pagini ale presei internaționale, după ce unele imagini de-ale sale au devenit virale pe internet la sfârșitul anului trecut.

Fotografii: @thumb_tani/Twitter

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.