Plaja popcorn, nisipul căreia pare a fi foarte apetisant (7 foto)

0
2262
Foto: 9GAG

Fuerteventura este a doua cea mai mare insulă din arhipelagul Insulelor Canare și a devenit populară printre turiști datorită plajelor sale albe, însă puțini oameni știu că pe insulă mai există un loc excepțional unde nisipul reamintește floricelele de porumb.

În lume există o mulțime de atracții turistice care și-au primit denumirea în onoarea obiectelor cu care se asemănă în exterior. În cazul Plajei Popcorn (Popcorn Beach) nu este nevoie de multă imaginație pentru a realiza care este asemănarea. Acest loc pare a fi presărat cu milioane de floricele albe de popcorn. Important este să nu zburați cu capul în nori și să nu încercați să mâncați o floricică de popcorn, căci aceste bucățele albe de fapt sunt niște pietre de corali, ci nu gustarea preferată a iubitorilor de filme.

Plaja popcorn este situată în partea de nord-vest a orașului Corralejo, însă turiștii nu vin aici pentru a se scălda sau pentru a se bronza, căci micile pietricele sunt prea incomode pentru plimbări pe plajă. Pe de altă parte, acest loc este unic și cu siguranță merită de a fi vizitat.
Popcorn Beach arată ca un câmp uriaș de popcorn, iar localnicii nici măcar nu-și mai aduc aminte cum arăta acest loc inițial. Cu toate acestea, plaja a devenit populară recent datorită rețelelor de socializare. Din motive evidente, fotografiile unei plaje albe care pare a fi presărată cu popcorn atrage atenția mulțimilor, iar postarea fotografiilor plajei pe Instagram garantează o mulțime de vizualizări și likeuri.

Asigurați-vă că nu sunteți înfometat înainte de a privi aceste poze, căci nisipul arată foarte apetisant.

Foto: Uagenia / Instagram
Foto: Juditpo / Instagram
Foto: Vikilicio / Instagram
Foto: Monicaa_piva / Instagram
Foto: 31_tam / Instagram
Foto: Mvojtec_d / Instagram

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.