TOP-10: Cele mai luxoase hoteluri din Europa

0
3136

Ah, Europa! De la casele albe de pe stâncile Santorini până la străzile pietruite ale Parisului, aici există câte un hotel pentru fiecare gust.

Europa este renumită pentru cultura sa, aici vă puteți bucura de artă clasică, muzică și de cele mai delicioase rețete. Iar după o zi destinată explorării Europei veți avea nevoie de un hotel confortabil unde să vă relaxați. Însă nu vă limitați doar la hotelurile obișnuite, căci pe acest continent găsiți o mulțime de hoteluri luxoase gata să vă întâmpine cu ușile deschise. În acest articol vă vom prezenta 10 dintre cele mai luxoase hoteluri din Europa.

10. Hotelul Mardan Palace, Turcia

Hotelul Mardan Palace din Turcia a fost construit în anul 2009 și a costat 1,65 miliarde de dolari. Luxul acestui palat este cu adevărat impresionant. Aproape fiecare detaliu din designul hotelului este acoperit cu placate de aur, iar doritorii își pot rezerva o cameră cu doar 18 mii de dolari pentru o noapte. Odată ce rezervați camera, vi se pune la dispoziție un majordom personal care vă va deservi 24/24. În hotel există 564 de camere ce dispun de aer condiționat și o terasă personală, iar în cazul în care sosiți la hotel înfometat puteți alege unul dintre cele zece restaurante ale hotelului.

Într-o zi fierbinte de vară sau primăvară vă puteți relaxa lângă piscina de 20 234 metri pătrați din incinta hotelului. De asemenea, vă puteți bronza pe plaja privată a hotelului, unde a fost adus nisip din Egipt. Seara puteți vizita centrul SPA unde veți beneficia de servicii de îngrijire a pielii și masaj de calitate. Vă garantăm că aici vă veți simți ca un rege sau o regină.

9. Hotelul Rosewood, Londra

Străzile aglomerate ale Londrei dispar de îndată ce intrați prin porțile de fier ale hotelului Rosewood. Trecând prin curte, veți ajunge la monumentul Belle Epoque ce face parte din Patrimoniul Mondial. Fiți pregătit, căci scările din marmură și designul luxos din interior vă va lăsa fără cuvinte.

În hotel există 262 de camere și 44 de apartamente de lux. Apartamentul Grand Manor House Wing Suite este atât de extravagant, încât are un index poștal particular. Hotelul Rosewood își alintă oaspeții cu un meniu britanic excepțional. Savurați un ceai fierbinte preparat în mod tradițional sau mergeți în camera sub numele Pie Room, unde puteți gusta rețete tradiționale ale bucătăriei britanice.

8. Hotelul Westin Excelsior, Roma

De îndată ce intrați în holul hotelului, deja puteți fi siguri că aici veți experimenta o adevărată plăcere. Hotelul vă întâmpină cu poduri înalte, pardoseală și pereți din marmură și candelabre strălucitoare. Prin ferestrele de dimensiuni uriașe se revarsă lumina solară, fapt care creează o atmosferă confortabilă în hol.

Mobilierul fiecărei camere este în stil Empire: fotolii din catifea și paturi mari acoperite cu plăpumi subțiri. Sala de gimnastică dispune de echipament TechnoGym, iar pentru a o vizita oaspeții trebuie să facă o înscriere din timp. Nu vă îngrijorați în cazul în care v-ați uitat uniforma sportivă, deoarece pentru o plată simbolică puteți folosi temporar adidașii hotelului. De asemenea, puteți vizita o piscină din interiorul hotelului care a fost amenajată cu o deosebită eleganță, având niște coloane în stil neoclasic.

7. Hotel Du Cap-Eden-Roc, Franța

Vă puteți opri pentru o noapte într-o vilă din secolul al XIX-lea din orașul Antibes. Hotelul este compus din 117 camere și 2 vile cu oglinzi și candelabre aurii. În a doua jumătate a zilei ați putea să vă plimbați pe teritoriul hotelului de nouă hectare pe care au fost amenajate grădini și terenuri pentru tenis.

În zilele mai fierbinți ați pute să vă aruncați de pe trambulină în apa răcoroasă a mării sau să înotați în piscina hotelului care a fost tăiată direct în stâncă. În cazul în care v-ați înfometat, nu ezitați să vizitați restaurantul Eden-Roc unde sunt servite bucate precum bas de mare fript la grătar sau homari cu tarhon.

6. Сala Di Volpe, Italia

Costa Smeralda este o insulă amenajată cu lux de pe coasta Sardiniei. În fiecare vară, Costa Smeralda atrage sute de turiști. Cel mai extravagant element al insulei este hotelul Сala Di Volpe înconjurat de un peisaj mediteraneean luxos. În sezonul cald, oaspeții insulei sunt gata să achite 22 de mii de dolari pentru a petrece o noapte în acest hotel.

Oamenii vin aici pentru a se relaxa. Se trezesc târziu, savurează prânzul și admiră peisajul incredibil al insulei.

5. Hotelul Conservatorium, Amsterdam

Probabil vă așteptați să vedeți un hotel în stil clasic, însă hotelul Conservatorium este destul de modern. Camerele acestui hotel sunt amenajate în stil minimalist: mobilier de culoare bej, pardoseală din stejar de culoare mat și alte detalii în culori tomnatice. Oaspeții pot lua o baie în stil japonez sau se pot reîncărca cu energie într-o cabină de duș spațioasă.

Adesea aici puteți întâlni celebrități sorbind din cocktail-uri, precum și designeri de modă vorbind în hol. După masă oaspeții se pot bucura de o varietate de masaje și pot lua masa într-un restaurant asiatic trendy numit Taiko.

4. Amanzoe In Porto Heli, Grecia

Hotelul Amanzoe este situat pe o pantă din Grecia și dispune de o mulțime de vile. În fiecare vilă există un dormitor cu pat dublu și din fiecare se deschide o vedere extraordinară spre peisajul din jur ce include și Marea Egee. De asemenea, fiecare vilă dispune de o piscină proprie și o terasă în aer liber, astfel încât fiecare oaspete să se relaxeze pe deplin.   

Pe lângă toate, oaspeții ar putea vizita plaja privată a hotelului, să înoate într-o piscină, să-și petreacă ziua făcând snorkeling, diving, caiac sau paddleboarding. După o asemenea varietate de activități, oaspeții sunt bineveniți să guste o pizza pregătită la foc sau niște fructe de mare proaspete. De asemenea, hotelul dispune de multe restaurante ce servesc rețete grecești și mediteraneene. Dacă vizitați acest hotel, puteți fi sigur că în timpul meselor veți fi serviți cu cele mai proaspete fructe de mare și alte produse locale delicios preparate.

3. Hotelul Four Seasons, Rusia

Imaginați-vă cum ar trebui să arate cea mai luxoasă cameră de hotel. Înmulțiți cele obținute la 2 și veți obține hotelul Four Seasons din Moscova. La intrare veți fi întâmpinat de candelabre uriașe, pardoseală din marmură și cutii pentru bijuterii împrăștiate în mod intenționat prin hol.

O cameră din acest hotel are dimensiunea unui apartament. De asemene, aici oaspeții se pot relaxa într-un centru SPA personal. Hotelul are o amplasare reușită, fiind situat în apropiere de Kremlin, Piața Roșie și Catedrala Sf. Vasile.

2. Hotelul Ritz, Franța

„Când visez viața de apoi, evenimentele mereu au loc în Hotelul Ritz din Paris”, a enunțat Ernest Hemingway.

În anul 2012, hotelul Ritz a fost închis pentru o reparație. 4 ani de muncă asiduă și 440 de milioane de dolari, și Ritz a devenit de câteva ori mai luxos. Grădina adiacentă hotelului dispune de două sere din sticlă cu un acoperiș glisant, de aceea oaspeții se pot relaxa în grădină pe tot parcursul anului.

În plus, în hotelul Ritz a apărut primul din lume centru SPA ce portă numele faimoasei Coco Chanel, care timp de 30 de ani a beneficiat de serviciile acestui hotel. Barul Hemingway este un alt tribut adus celebrităților, unde au fost expuse la vederea publicului o mulțime de trofee de vânătoare și fotografii. Camerele sunt echipate cu WiFi, aer condiționat și încălzire. De asemenea, oaspeții se pot relaxa în faimoasa piscină a hotelului Ritz. 

1. Ashford Castle, Irlanda

Castelul Ashford este înconjurat de insule acoperite cu vegetație, fapt care creează o atmosferă magică. Interiorul este amenajat cu mobilier în stil tradițional, candelabre de cristal și un bar strălucitor făcut din marmură de Connemara. Un loc perfect pentru a petrece timpul în aer liber, jucând tenis pe fundalul unui peisaj romantic.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.