Un câine înfometat și părăsit de stăpâni s-a împrietenit cu pompierii și acum locuiește în departamentul acestora (7 foto)

0
1265

Când Ashley, un câine de rasă pit bull, a fost găsit înfometat și amorțit de frig într-o casă părăsită, Departamentul Pompierilor din New York a decis să îngrijească temporar câinele, până când acestuia nu i se va găsi o altă familie iubitoare. Cu trei zile mai târziu ei au decis să-și lase câinele pentru totdeauna.

Departamentul Pompierilor din New York, cunoscut sub denumirea Fort Pitt, s-a îndrăgostit în Ashley încă de la primul fluturat din coadă.

Drăgălașa femelă de pit bull de culoarea nisipului a devenit o parte integrantă a brigăzii de pompieri și chiar are un loc propriu în mașina pompierilor.

De asemenea, Ashley are o pagină proprie pe Instagram, unde fiecare doritor îi poate urmări „aventurile contra focului”.

Ashley a fost salvată de organizația „Nu mai e loc pentru durere” (No More Pain) din New Jersey, activitatea căreia se orientează spre salvarea animalelor lăsate în voia sorții.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.