Văzând un porumbel lângă o cișmea, acest bărbat a realizat imediat ce are de făcut (foto + video)

0
1089
Foto: Steven Pesantez

Poate că Steven Pesantez nu este un erou, însă pentru acest porumbel bărbatul a devenit un adevărat salvator.

Într-o zi, Pesantez împreună cu prietena sa pe nume Mariel Anne Mitkowski erau în așteptarea unui feribot newyorkez Staten Island Ferry, când au observat ceva ce alți trecători nu au băgat în seamă.

„Am văzut o pasăre care se plimba chiar pe marginile unei cișmea. Porumbelul a stat acolo de ceva timp”, își reamintește Steven.

Cel mai probabil, majoritatea trecătorilor nu au luat în seamă porumbelul, însă Pesantez a început să bănuiască că porumbel ar vrea să spună ceva – se pare că pasărea era însetată. În timp ce Mariel filma cele întâmplate, Steven a încercat să se apropie de porumbel și a întins mâna spre el.

Ce s-a întâmplat mai departe puteți vedea aici:

they call 📱 me pigeon 🐦 whisperer🤫🤪 filmed by Mariel Anne MitkowskiTo use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com

Gepostet von Steven Pesantez am Donnerstag, 10. Januar 2019

„Porumbelul a început să bea apă din cișmea. Se vedea că-i place”, a relatat Pesantez. Desigur, este puțin probabil ca cineva să facă un blockbuster în baza acestui mic filmuleț, chiar dacă această întâmplare este una neobișnuită. La un moment dat, porumbelul și omul au reușit să depășească diferențele dintre specii și să stabilească un contact fără cuvinte.

Bărbatul consideră că cele întâmplate poartă un mesaj filozofic, deoarece el a fost capabil să descifreze mesajul porumbelului. „A fost minunat să întâlnesc un animal care a avut nevoie de un ajutor și să fiu capabil să-l ajut. Am simțit că am contactat cu natura chiar în mijlocul unui terminal al feribotului”, își reamintește Steven.

Nu se știe dacă s-ar putea repeta vreun caz similar, însă Pesantez spune că este pregătit pentru o nouă interacțiune cu natura: „Dacă în viitor voi mai vedea vreun porumbel stând pe o cișmea, credeți-mă că voi proceda la fel”.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.