Topul celor mai amuzanți și ingenioși curieri și poștași (25 foto)

0
1492
Foto: deadleaf_shrimp

Mai devreme sau mai târziu, toți angajații încep a căuta metode de a-și face ziua la muncă mai distractivă, chiar și curierii împreună cu poștașii.

Veșniciile drumuri de la o casă la alta pentru a livra colete nu descrie una dintre cele mai interesante activități din lume, însă angajații pe care i-am selectat pentru acest articol, cu siguranță, știu cum să se distreze pe sine, chiar dacă clienții nu mereu apreciază acest lucru. De la colete ascunse prin tufișuri și locuri mai puțin vizibile, până la scrisori personale adresate clienților, toate aceste fotografii și istorii demonstrează că poștașii au un bun simț al umorului.

Un client a povestit că întotdeauna când se alege cu un nou colet la ușă, primește și o notificare pe email. Teoretic, o notificare obișnuită ar trebui să conțină o fotografie a etichetei, însă în imaginile transmise pe poșta electronică a bărbatului de fiecare dată apare acest tip.

Foto: deadleaf_shrimp

Din cauza unor proteste în masă a șoferilor de camioane, benzinăriile braziliene au rămas un timp fără petrol. Însă, nu există situații fără de ieșire. Iată cum au izbutit să-și facă munca curierii de pizza.

Foto: JacksFaith

Un curier al afacerii FedEX a găsit un câine pierdut și l-a luat cu el în mașina de serviciu. Literalmente, curierul a livrat animalul înapoi acasă, deși nu face parte din meseria lui.

Foto: akd7791

Când în vecinătate locuiește o turmă de curcani sălbatici nu se poate fără cazuri curioase. De această dată păsările au urmărit poștașul în timp ce acesta înconjura casele din apropiere. Toate cele întâmplate păreau a fi niște ilustrații ironice din legendele despre flautistul fermecat Hamelin pe care animalele îl urmau de parcă erau hipnotizate.

Foto: frikk

Poștașul a camuflat coletul astfel încât acesta să pară a fi o pernă.

Foto: deathbybrownies

Acel moment când livrezi mâncare pentru câini și vezi cui îi este predestinată.

Foto: deathbybrownies

Uneori poștașii se înțeleg atât de bine cu unii clienți, încât le trimit felicitări de Crăciun foarte amuzante. Semnătura: „Nu vă îngrijorați, coletul vă este aici. Vă mulțumesc pentru bunătatea și aprecierea pe care mi-o oferiți anul întreg”.

Foto: moneyballbingo

În comentariul comenzii, un client a rugat poștașul să lase coletul sub covorașul de la ușă. Orice moft pentru o plată.

Foto: imgur.com

Acest poștaș a ieșit din autocar în ploaie pentru a onora o procesiune funerară pentru un veteran al celui de-al doilea Război Mondial.

Foto: punerisaiyan

Un curier de la FedEx și-a creat un profil pe Instagram unde postează poze amuzante pe care le face în zilele de muncă. De această dată bărbatul a adus un colet la o adresă unde locuiește o  femeie care prezice viitorul, de aceea i s-a părut ridicol că clienta a întrebat „cine e?” când poștașul a bătut la ușă.

Foto: William Newby Jr

Un poștaș a decis să servească cățelul unei cliente cu un os pentru căței.

Foto: irkp

Un băiat a ratat ceremonia de absolvire a studiilor superioare de licență, de aceea poștașul a decis să-i organizeze o livrare solemnă.

Foto: Kcaithxiii

Acest curier de pizza este atât de devotat meseriei sale încât, în timpul unei inundații, mai întâi de toate, s-a asigurat că comanda este în siguranță. Un adevărat erou pentru clienții săi.

Foto: SubyWill

Acest poștaș arată exact ca un erou din desenul animat Rick și Morty.

Foto: paulshnargas

De fiecare dată de Crăciun acest poștaș îmbracă costumul Moșului Crăciun.

Foto: Jeansiesicle

Acest Chihuahua pe nume Poncho nu-l prea iubește pe poștașul local, de aceea bărbatul a decis să servească animalul cu o gustărică de Crăciun pentru se împrieteni cu el.

Foto: kyle_farmer15

Un curier foarte grijuliu al companiei UPS a ascuns comanda de ochii trecătorilor pentru ca aceasta să nu fie furată și a lăsat o scrisoare cu un indiciu unde clientul o poate găsi.

Foto: imgur.com

Probabil acesta este cel mai bun poștaș al anului! Clientul l-a rugat să ascundă comanda deasupra ușii.

Foto: Mona_Cabbage

Atunci când la ușă apare un curier cu un partener foarte drăguț, este imposibil să nu le faci o fotografie.

Foto: Staffy29

Iar acest poștaș, cum vă pare?

Foto: prpl99

Dacă locuiți într-o regiune nu chiar sigură, puteți rămâne fără colet în doar câteva secunde. Mulțumiri acestui poștaș grijuliu care a ascuns coletul în tufiș și a lăsat clientului un indiciu unde să-l găsească.

Foto: sashslingingslasher

Dacă priviți foarte atent veți observa un colet ascuns printre crenguțe. Un camuflaj genial.

Foto: ajl5991

Unii poștași își iubesc atât de mult meseria, încât transmit clienților săi felicitări cu propriile fotografii.

Foto: akanter14

Iată încă un poștaș foarte prietenos. Ce carismă!

Foto: Wasnt_Me

Curierul cu siguranță a primit o adevărată plăcere când a văzut cât de bine s-a încadrat coletul în ușa clădirii.

Foto: spookybrain

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.