Un cățel și-a susținut moral jucăria preferată în timp ce aceasta era spălată (3 foto + video)

0
1041
Foto: Jacqueline Estey

Acesta este Habs, un cățel adorabil care știe cu siguranță ce dorește.

De asemenea, Habs își iubește ursulețul de pluș.

Foto: Jacqueline Estey

Inițial ursul de pluș aparținea stăpânei lui Habs, Jacqueline Estey, însă mai târziu i-a revenit cățelușului Habs care cu 3 ani în urmă a devenit un membru al familiei. De atunci Habs și ursulețul său de pluș nu s-au despărțit niciodată.

„Habs niciodată nu-și lasă ursulețul și mereu îl târăște din urma sa prin casă”, a enunțat Estey. „Dacă cineva i l-ar lua, atunci Habs va merge din urma celui ce i l-a luat până nu i-l returnează”.

Cu toate acestea, recent s-a întâmplat ceva mult mai grav care a amenințat relația strânsă de prietenie a cățelușului și iubitului său ursuleț de pluș. Jucăria trebuia spălată și, în timpul întregului proces de spălare, cățelul nu s-a mișcat cu nici un pas de la tovarășul său de pluș.

Iată cum l-a găsit Estey pe cățel.

„Nu l-am văzut niciodată să urmărească atât de atent mașina de spălat rufe precum l-am văzut acum, când i-am spălat jucăria”, a enunțat Estey. „A fost amuzant să aflu că Habs nu s-a mișcat din loc în timpul întregului proces de spălare”.

Din fericire, în curând totul a revenit la locul său. Habs și tovarășul său de pluș s-au reunit. Însă experiența groaznică, după cum se pare, s-a reflectat în conștiința cățelului.

Mai târziu în aceeași seară, imediat după miezul nopții, Habs s-a trezit din somn din cauza unui coșmar în care, cel mai probabil, ursulețul său de pluș era în pericol.

„Am auzit cum Habs zgârie ușa uscătorului de rufe”, și-a reamintit Estey. „Când am intrat acolo, Habs își căuta ursulețul în mașina de spălat și în uscătorul de rufe”.

De fapt, jucăria era în siguranță pe patul pe care Estey îl împarte cu Habs.

„L-am luat cu mine jos și i-am arătat unde se află ursulețul. Habs s-a culcat lângă jucăria lui preferată și a adormit foarte strâns”, a enunțat Estey.

Foto: Twitter/jacquelineestey

Bineînțeles, Habs nu este mai puțin devotat stăpânei sale decât jucăriei lui. Estey își adoră animalul de companie: „Este un cățel atât de dulce”.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.