Endo: câinele care adoră să meargă la veterinar și să sară cât mai sus (3 foto + 4 video)

0
1515
Foto: CSUVTH

Câinele pe nume Endo este un animal de companie foarte energic, iar optimismul său este uimitor. Foarte rar se întâmplă ca Endo să stea în loc, calm sau fără dispoziție, de aceea următoarea fotografie o puteți considera una neobișnuită pentru el.

Foto: Martha Tissot van Patot

De cele mai multe ori, orice n-ar face stăpâna lui, Endo preferă să sară în continuu. În plus, abilitatea lui de a sări a devenit una aproape profesionistă, iar înălțimea salturilor a devenit renumită pe tot Instagramul.

Foto: Martha Tissot van Patot

Endo adoră să sară cât mai sus și în același timp să fluture din coadă, chiar și în acele locuri pe care alți câini le-ar considera incomode și înspăimântătoare.

Recent, Endo a fost adus la o clinică veterinară de la Universitatea de Stat din Colorado (Colorado State University), pentru a scoate din urechea lui o plantă graminee care s-a blocat. Se pare că salturile câinelui nu au rămas neobservate, căci cineva dintre angajații clinicii veterinare l-a fotografiat.

Foto: CSUVTH

În această fotografie, Martha Tissot van Patot, proprietara lui Endo, încearcă să stabilească o zi când Endo ar putea fi primit de medicul veterinar. În același timp, câinele sare în continuu, încercând să înțeleagă ce se întâmplă și să fie implicat în discuție.  

Endo the Happy Dog

FRI-YAY!Endo the dog is a very good boy.

Gepostet von Colorado State University Veterinary Teaching Hospital am Donnerstag, 13. Dezember 2018

După câteva sărituri, angajata de la înregistrare nu s-a mai abținut și a lăudat noul pacient cu patru lăbuțe pentru atitudinea sa pozitivă, căci de cele mai multe ori animalele de companie nu iubesc să fie aduse la veterinari.

„Endo mereu are o dispoziției bună”, a mărturisit Martha Tissot van Patot. De asemenea, femeia a povestit despre comportamentul câinelui ei, spunând că este ceva tipic pentru vizitele la veterinar.

„Da, Endo sare mereu”, a adăugat proprietara câinelui.

În lumea lui Endo, toate evenimentele zilnice reprezintă o bună oportunitate de a sări: plimbările înspre casă sau de acasă, mesele, plimbările cu bicicleta în parc, jocurile cu mingea, înotul și chiar schiatul. Acest câine începe să sară în orice situație.

Optimismul lui Endo arată foarte amuzant și influențează starea de spirit a celor ce-l înconjoară sau îl privesc în clipurile video din rețelele de socializare. Endo este unul dintre acei câini care, prin intermediul atitudinii pozitive față de viață, reamintește celor din jur că optimismul este un instrument foarte puternic.

O coincidență foarte amuzantă: Endo a fost adoptat de o familie care se potrivește perfect cu dragostea lui de a sări, căci Martha Tissot van Patot participă în activități științifice și studiază influența altitudinii asupra sănătății oamenilor.

Potrivit proprietarei sale, fericirea și nebunia câinelui este de fapt o mare bucurie.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.