O cățea care a fost găsită pe ulițe și adoptată s-a dovedit a avea o mare dragoste pentru perne (4 foto)

0
1242

Juniper a fost găsită în una dintre pădurile din Alabama împreună cu surorile și frații ei când era încă un pui. Micuții au supraviețuit singuri, neavând alături o mamă sau un tată.

Oamenii care i-au găsit, au presupus că mama puilor i-a născut în pădure după care a dispărut, lăsându-și micuții în voia sorții. Așa micuții au trăit primele câteva săptămâni, complet singuri. La un moment dat, ei au fost găsiți și luați de angajații organizației de protecție a animalelor Brown Dog Coalition, care adesea vin în ajutor animalelor din adăposturile locale. Aici Juniper a fost găsită de proprietarii ei actuali.

„Când am văzut fotografia cățelușei, ne-am îndrăgostit imediat”, a povestit Rich Droser, noul „tată” al cățelușei găsite în pădure.

Foto: Rich Droser

Acum Juniper are deja 2 ani și adoră să fie mângâiată de proprietarii ei. După condițiile dure din sălbăticie, Juniper nu ratează niciodată șansa de a se tăvăli pe pernuțe înfoiate și plăpumi moi, iar dacă alături se mai află și vreun membru al noii sale familii, cățelușa este extrem de fericită.

Foto: Rich Droser

„Probabil ea își imaginează că este o simplă și micuță cățelușă de cameră, de aceea petrece cu noi aproape tot timpul. Uneori glumim pe seama ei și o acoperim cu plăpumi și tot ce mai găsim pe pat. În dependență de cât de obosită este, lucrurile pe care le punem pe ea se transformă într-un munte și stau așa până cățelușei nu i se face prea cald sau până când nu vine ora mesei”, a povestit un membru al familiei Droser.

Foto: Rich Droser

Într-o zi, după o plimbare lungă într-un parc pentru câini, de îndată ce a ajuns acasă Juniper s-a prăbușit obosită pe canapea și cu siguranță era pe cale să tragă un pui de somn. Ca de obicei, văzând-o nemișcată pe canapea, un membru al familiei a pus pe ea o pernă. Juniper nu s-a mișcat. Se părea că i-a plăcut foarte mult perna, probabil pentru că era mai confortabil și mai cald. Atunci, proprietarii lui Juniper au inventat o distracție.

În timp ce Juniper se odihnea pe canapea, familia Droser a început să construiască pe cățea un turn din perne. Pernă după pernă, însă Juniper nu reacționa deloc, deși era evident că-i plăcea ce se întâmplă în jurul ei. Se părea că i s-a făcut mai cald și mai confortabil. „Juniper nu s-a mișcat și nici nu a încercat să se scoale”, își reamintește Rich.

Foto: Rich Droser

Când deasupra cățelei au fost puse deja șapte perne, Juniper încă stătea în loc foarte mulțumită. În cele din urmă, Juniper a ieșit de sub turn, cel mai probabil pentru că i se făcu-se prea cald. După o copilărie dificilă în sălbăticie, Juniper apreciază confortul, iar noua ei familie cu mare plăcere o ajută să se simtă bine.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.