O femeie și-a găsit pisicul într-o poziție foarte ciudată (3 foto + video)

0
1354

Jenn Teeter lucrează la grădinița pentru copii Sprouts Montessori din Montana. În timp ce prepara micul dejun pentru pici, Jenn a observat cu coada ochiului o bilă roșcată și pufoasă care părea să plutească în aer.

Acea pată s-a dovedit a fi pisicul ei de trei ani pe nume Loki care este foarte bun la peripeții.

„Am văzut cum Loki a sărit de pe raft direct într-o gaură din perete și eram aproape sigură că nu va reuși să ajungă la ea, deoarece mai încerca-se până atunci”, își reamintește Teeter.

Deja de mai mulți ani, Loki este obsedat de dorința de a explora de mai aproape gaura deasupra ușii din bucătărie, care a fost lăsată de foștii proprietari după demontarea ventilației. Până la momentul dat, pisicul tot nu reușea să ajung până la gaură.

Foto: Jenn Teeter

Atât educatoarea, cât și Loki au rămas șocați când saltul de pe raftul cu jucării direct în gaura de deasupra ușii s-a finisat cu succes. „Pisicul a rămas confuz, fericit și mândru când a ajuns în locul dorit”, a enunțat femeia.

La un moment dat, Teeter și-a dat seama că pisicul plutește în aer, însă femeia era sigură că totul va fi bine, deoarece animalul flutura din coadă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. „Dacă Loki s-ar fi simțit rău, ar fi început a mieuna, de aceea eram sigură că totul era în regulă”, a explicat Teeter.

Cu toate acestea, în curând a apărut o întrebare: cum ar fi posibil de-l eliberat pe Loki din gaură și de-l readus pe podea?

„Pisicul a urcat acolo de sine stătător, de aceea îmi dădeam seama că Loki s-ar putea elibera și singur. Însă, mă îngrijoram că pisicul ar putea să sară pe fiica mea sau pe ceilalți copii”, a recunoscut educatoarea.

Foto: Jenn Teeter

Loki a încercat să iasă din gaură pe partea cealaltă, însă, cu toate că pisicul urma o dietă specială pentru a regula greutatea, acesta era prea grăsuț, de aceea nu a reușit să treacă prin gaură. Prin urmare, pisicul neastâmpărat a fost nevoit să se miște în aceeași direcție de unde a venit. Întorcându-se înapoi, pisicul a aterizat într-un mod foarte elegant pe podea, la fel cum ar face-o oricare pisică.

Teeter a publicat videoclipul pe Facebook. Filmulețul a fost vizionat de 29 000 de oameni, însă pentru femeie aceasta a fost încă una dintre peripețiile pisicului ei roșcat.

„Loki mereu face lucruri trăsnite, de aceea adesea suntem nevoiți să folosim pergament pentru a-l dezvăța să se cațăre în locurile pe care nu dorim să se cațăre. În fiecare zi, pisicul încearcă să se strecoare undeva și să-și lase urmele, fie că este vorba despre pâinea de banane, chiflele cu afine, prosoapele și covoarele curate sau culorile pentru pictură”, a povestit Teeter.

Foto: Jenn Teeter

La grădiniță, acest pisic zvăpăiat nu cunoaște nici o limită în năzbâtiile sale. Într-o zi, în baia grădiniței a intrat un părinte care s-a speriat extrem de tare când a simțit că cineva îi atinge capul. S-a dovedit că acel „ceva” a fost Loki, căci pisicul a urcat pe raftul de deasupra toaletei.

Indiferent de toate năzbâtiile sale, Loki este un pisic de mare ajutor. Spre exemplu, el o ajută pe Teeter să învețe copiii să fie înțelegători și respectuoși față de ceilalți.

„Loki este un pisic iubitor, amuzant, plin de compasiune și foarte activ. Acesta cu siguranță și-a meritat numele”, a recunoscut femeia.

Cel mai probabil, pisicul nu a luat nici o lecție, în ciuda experienței pe care a avut-o în gaura de deasupra ușii, căci cu câteva zile după incident Teeter l-a observat din nou holbându-se la gaură.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.