TOP-10: Cele mai strânse relații de prietenie dintre celebrități

0
1248

Ați știut că Marilyn Manson și Johnny Depp sunt niște prieteni atât de apropiați încât și-au făcut două tatuaje identice, iar Ed Sheeran a locuit în casa de pe plajă a actriței Courtney Cox?

Toate aceste celebrități se apreciază și se respectă reciproc. Publicul nu mereu cunoaște asemenea detalii, însă după participarea în proiecte comune mulți actori și cântăreți înțeleg cât de multe au în comun și continuă să comunice în afara proiectelor. Uneori nici turneele sau programele încărcate nu sunt în stare să împiedice o prietenie creată brusc, indiferent de cât de mult timp a trecut de la prima cunoștință. În acest articol urmează să vă vorbim despre relațiile de prietenie a unor celebrități despre care probabil nici nu ați bănuit, însă care cu siguranță vă vor bucura.

1. Jennifer Lawrence și Emma Stone

Foto: AFP / EAST NEWS

Aceste actrițe s-au cunoscut datorită unui prieten comun, Woody Harrelson, și o perioadă lungă de timp au menținut prietenia prin intermediul rețelelor de socializare până când nu s-au întâlnit în viața reală. De atunci Jennifer și Emma mereu apar împreună în fotografii, se vizitează reciproc acasă, călătoresc împreună și iau cina în compania altor celebrități pe lângă care se numără și Adele.

2. Kate Hudson și Jennifer Aniston

Foto: katehudson / Instagram

Aceste celebrități sunt niște prietene atât de apropiate, încât Jennifer chiar își permite uneori să o piște de fund pe Kate în timp ce ambele se plimbă undeva prin Beverly Hills. Un alt indicator al prieteniei acestor două femei este faptul că Kate a fost una dintre puținii invitați la aniversarea celei de-ea 50-a zi de naștere a actriței Jennifer. Pe lângă toate, actrița serialului „Prietenii tăi” i-a permis lui Kate să posteze pe rețelele de socializare fotografii de la aniversare.

3. Miley Cyrus și Kelly Osbourne

Foto: THUNDER / EAST NEWS

Miley și Kelly au devenit prietene în timp ce se filmau împreună în filmul „So Undercover” (2012). Fetele s-au înțeles foarte bine, de aceea prietenia lor a continuat chiar și după finisarea comediei de acțiune, poate pentru că ambele aparțin lumii muzicii.

4. Snoop Dogg și Martha Stewart

Foto: Gilbert Flores / Broadimage / EAST NEWS

Ce pot avea în comun doi oameni atât de diferiți? Cine știe… Acești doi prieteni se cunosc deja de mai bine de 10 ani din momentul când s-au întâlnit pentru prima dată la show-ul Marthei Stewart. În anul 2016 acești doi chiar au lansat un show culinar comun. Rapperul Snoop Dogg își iubește cu adevărat prietena Martha. Acesta chiar a enunțat într-un interviu următoarele: „Nu am mai întâlnit pe nimeni ca Martha Stewart. Când suntem împreună simt pace, armonie și un sentiment de dragoste naturală”.

5. Johnny Depp și Marilyn Manson

Foto: marilynmanson / Instagram

Manson și Depp sunt niște prieteni foarte vechi. Ei se împacă atât de bine încât Marilyn chiar a devenit nașul fiicei lui Depp, Lily-Rose. Manson mereu vine să-l susțină pe Depp la premiera filmelor sale, iar Depp adesea participă la concertele rockerului scandalos. De asemenea, ambii artiști au un tatuaj identic.

6. Kris Jenner și Jennifer Lawrence

Foto: krisjenner / Instagram

Kris și Jennifer nu doar glumesc și se distrează în fotografii, dar și se păcălesc reciproc. Spre exemplu, când Kris i-a mărturisit prietenei sale că mereu și-a dorit să primească un Porsche de Crăciun, Jennifer a împlinit dorința prietenei, însă automobilul s-a dovedit a fi o jucărie.

7. Kate Winslet și Leonardo DiCaprio

Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock, 0000001/Reporter / East News

Acești actori s-au cunoscut în timpul filmării legendarului film „Titanic” în anul 1997. Deși după scenariu filmul s-a încheiat foarte tragic, prietenia dintre Kate și Leonardo a continuat și în viața reală. Ambii își adresează cuvinte calde chiar și în public, iar Leo susține că Kate este „cea mai bună actriță a generației sale”.

8. Ed Sheeran și Courtney Cox

Foto: teddysphotos / Instagram

Ed și Courtney sunt niște prieteni foarte buni. Sheeran chiar a locuit în casa de pe plajă a actriței. „Nu am plătit chiria și nu făceam mai mult decât să-mi așez patul și să-mi fac un ceai”, a mărturisit cântărețul. Cu ceva timp în urmă, Ed a fost un Cupidon pentru Courtney. Acesta i-a făcut cunoștință cu Johnny McDaid și era pe cale să le cânte la nuntă, însă din nefericire perechea s-a despărțit.

9. Selena Gomez și Jennifer Aniston

Foto: selenagomez / Instagram

Selena Gomez a fost o fană al talentului actriței Jennifer Aniston încă de la vârsta de 8 ani. Pentru prima dată aceste două s-au întâlnit la înmânarea premiilor „Women in Film” și „Crystal and Lucy Awards” care onorează munca femeilor ce au contribuit în mod special la promovarea succesului femeiesc în domeniul mass-media, televiziunii și cinematografiei. În acea seară, Selena s-a îngrijorat prea mult văzându-și idolul și a fugit. Într-un final, Gomez și Aniston totuși au vorbit și chiar au devenit buni prieteni. Jennifer o susține mult pe tânăra cântăreață, iar Gomez spune că Aniston este cel mai bun om din lume.

10. 50 Cent și Bette Midler

Foto: Instagram / East News

Nu vă îngrijorați, 50 Cent și Bette încă nu plănuiesc să înscrie împreună o piesă rap. Acești doi s-au cunoscut pentru prima dată datorită unui interes comun: ambele celebrități munceau în cadrul unui proiect de caritate din New York. Astfel interpretul și actrița au înțeles că le este interesant să petreacă timpul împreună.

Bonus!

11. James McAvoy și Michael Fassbender

Foto: Tom Belcher / Capital Pictures / EAST NEWS

Acești actori sunt niște prieteni adevărați și ambii adesea participă la crearea acelorași filme. Prietenia lor a început încă în anul 2011 când ambii se filmau în „X-Men: First Class”. Se spune că acești doi actori sunt legați de un „bromance”, ci nu de o prietenie obișnuită dintre doi bărbați. În limba engleză cuvânt „bromance” presupune o relație non-sexuală foarte apropiată dintre doi bărbați. Ca răspuns la aceste zvonuri, prietenii mereu râd și glumesc în interviuri.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.