TOP-10: Actori care au câștigat milioane de dolari în copilărie

0
1535

Nu este un secret că în Hollywood bogăția și luxul înfloresc. De la avioane private și vile de milioane de dolari până la haine de ultimă modă și automobile de marcă – nu există luxuri pe care vedetele Hollywoodului să nu și le poată permite.

De asemenea, printre vedete se numără și copii. Unii sunt limitați de roluri secundare, adăugând filmelor o imagine de nevinovăție sau farmec, iar alții se combină cu fundalul. Însă există și copii care joacă roluri principale și care, în cele din urmă, devin mari celebrități. Acești copii cresc înconjurați de faimă și lux, demonstrându-și succesul. Aici lista celor mai bogați copii-actori din toate timpurile.

10. Chloe Grace Moretz

Născută în anul 1997, tânăra actriță a reușit deja să joace multe roluri. Ea a debutat la vârsta de 7 ani în filmul „The Amityville Horror” și în același an a fost pentru prima dată nominalizată. Moretz a jucat roluri principale în asemenea filme precum „Hugo”, „Kick-Ass”, „Jurnalul unui puști”, „If I Stay” și „Neighbors 2: Sorority Rising”.

Pe lângă o carieră de succes în cinematografie, Moretz a devenit faimoasă și în lumea modei, pozând pentru asemenea reviste precum Vogue, Elle și Marie Claire. Pentru anul 2019, averea ei este estimată la 12 milioane de dolari .

9. Macaulay Culkin

Macaulay Culkin s-a născut în anul 1980 în New York și este unul dintre cei mai cunoscuți copii-actori din lume. Culkin și-a obținut faima datorită filmelor „Singur acasă” (1990) și „Singur acasă 2 – Pierdut în New York”.

Mai mult ca atât, datorită rolului său în filmul anului 1991 „My Girl”, Culkin a devenit primul copil-actor care a făcut un milion de dolari. De asemenea, Macaulay s-a filmat în „Spărgătorul de nuci” și „Richie Rich”. Astăzi Culkin este directorul executiv al site-ului său, iar averea lui este estimată la 15 milioane de dolari.

8. Angus T. Jones

În anul 2003, la vârsta de 10 ani Angus T. Jones și-a început cariera de actor în show-ul „Doi bărbați și jumătate”, astfel încât până în anul 2015 micul actor s-a filmat deja în 213 serii. În timpul filmării ultimelor sezoane, Angus primea un salariu incredibil de 300 000 de dolari pentru un episod, fapt pentru care a fost considerat cel mai bine plătit copil-actor la televiziune.

În scurt timp după plecarea din serialul „Doi bărbați și jumătate”, Jones a renunțat la cariera de actor și a început să lucreze ca manager pentru compania Tonite. Pentru anul 2019, averea lui este estimată la 15 milioane de dolari.

7. Christina Ricci

Christina Ricci a debutat în anul 1990 la vârsta de 9 ani în filmul „Sirene”, iar primul ei rol principal l-a jucat în filmul clasic al anului 1991 „Familia Adams”. Ricci a continuat să joace și în alte filme care au obținut succes, precum „Casper” și „From Time to Time”, devenind foarte populară în adolescență.

În anul 2011, Ricci a început să se filmeze în serialul „Pan Am”. Deși show-ul a fost anulat deja după primul sezon, Christina a fost plătită cu 125 000 de dolari pentru un episod. Pentru anul 2019, averea ei este estimată la 18 milioane de dolari.

6. Brooke Shields

Brooke Shields și-a început cariera de model până a împlini un an, iar când a devenit adolescentă s-a filmat în numeroase publicități și campanii pentru branduri precum Calvin Klein. La vârsta de 14 ani, Shields a bătut recordul, devenind cel mai tânăr model care a apărut vreo dată pe coperta revistei Vogue.

Datorită filmului anului 1978 „Pretty Baby”, Shields s-a simțit pentru prima dată actriță și a continuat să joace și alte roluri. Pentru anul 2019, averea ei este estimată la 20 milioane de dolari.

5. Frankie Muniz

La vârsta de 15 ani, Frankie Muniz a primit rolul principal în serialul „Malcolm in the Middle” care a durat 7 sezoane. Rapoartele sugerează că tânărul actor era plătit cu 30 000 de dolari pentru un episod.

De asemenea, Frankie Muniz s-a filmat în „Agentul Cody Banks” și „O minciună gogonată”. Mai târziu, Muniz a plecat în căutarea altor aventuri. Prin urmare, Frankie a participat la cursele de mașini Atlantic Championship și a devenit bateristul trupei Kingsfoil. Pentru anul 2019, averea lui este estimată la 40 milioane de dolari.

4. Selena Gomez

Selena Gomez a apărut pentru prima dată la televiziune în anii 2000-2004 jucând rolul micuței Gianna în serialul de televiziune pentru copii „Barney și prietenii”. În scurt timp după această experiență, Selena a primit rolul vrăjitoarei Alex Russo în serialul de comedie „Magicienii din Waverly Place”.

În ultimii ani, Gomez a continuat să se dezvolte atât în cariera de cântăreață cât și în cea de actriță, având roluri în filme precum „Ramona și Beezus” și „Hotel Transilvania”. De asemenea, tânăra a devenit directorul executiv al serialului „Cele 13 motive”. Pentru anul 2019, averea ei este estimată la 50 milioane de dolari.

3. Daniel Radcliffe

În lumea modernă, numele lui Daniel Radcliffe a devenit la fel de popular ca și numele lui Harry Potter. Acest actor britanic a devenit faimos datorită rolului său principal în seria de filme „Harry Potter” care a adunat un număr fantastic de 6,5 miliarde de dolari.

Radcliffe a avut roluri și în alte filme populare, printre care se numără „Now you see me 2” și „Femeia în negru”. Pentru anul 2019, averea lui este estimată la 110 milioane de dolari.

2. Miley Cyrus

Miley Cyrus a devenit faimoasă datorită serialului de televiziune american „Hannah Montana” care a fot difuzat la televiziune timp de 5 ani. Atunci Miley era plătită cu 15 000 de dolari pentru un episod, însă datorită proiectelor din următorii ani, ea a câștigat milioane.

Cyrus a continuat să avanseze în lumea muzicii și actoriei, după care a apărut în filmul „Ultimul cântec” și a înregistrat hiturile „The Wrecking Ball” și „Malibu”. Pentru anul 2019, averea ei este estimată la 160 milioane de dolari.

1. Mary-Kate & Ashley Olsen

Acest duo dinamic a apărut pentru prima dată pe ecrane fiind încă copile, jucând rolurile principale în serialul de televiziuni american „Full house”. Mai târziu, fetele și-au înființat propria companie „Dualstar” care a elaborat diverse proiecte video, reviste și proiecte cinematografice cu participarea gemenelor Olsen

În anul 2004, Dualstar a lansat celebrul film „New York Minute” care a câștigat 21 milioane de dolari. După o serie de eșecuri în cinematografie, surorile Olsen au început o carieră de succes în lumea modei și parfumurilor, activând în aceste domenii până și în prezent. Pentru anul 2019, averea lor este estimată la 400 milioane de dolari.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.