Puteți cumpăra această vilă din Italia cu doar 66 de dolari (3 foto)

0
1822

Ați visat vreo dată la o casă în Italia? Dacă sunteți norocos, puteți obține această vilă din satul italian Calvisio Carapelle cu doar 66 de dolari.

Foto: therichest.com

Vila cu trei dormitoare este estimată la un preț de 250 000 de euro (282 000 de dolari) și se află la doar două ore de capitala Italiei, Roma, deși este situată la o distanță destul de mare de orice aeroport internațional important. Însă acest dezavantaj este compensat de existența pe teritoriu a unei podgorii, precum și de priveliștile fascinante spre un peisaj rural și spre un parc național.

Faza este că veți fi unul dintre cei 6 000 de oameni care doresc să obțină această vilă participând la o loterie. Proprietarul vilei, Jamie Abbot, nu a reușit să-și vândă proprietatea într-un mod tradițional, de aceea el a decis să vândă bilete de loterie cu 50 de euro (66 de dolari).

„Am încercat să vindem casa într-un mod obișnuit prin intermediul unor agenți profesioniști locali și internaționali, însă în ciuda anunțurilor costisitoare, nu am găsit nici un cumpărător”, a scris Abbot pe site-ul loteriei.

Foto: winahouseinitaly.co.uk

Vila a fost prezentată și în primul sezon al serialului BBC Escape to the continent (al 8-lea episod), însă în cele din urmă perechea a decis să procedeze într-un alt mod. „Am decis să organizăm această loterie, astfel încât să oferim cheile de la vilă unu-i singur om”

Pentru a recupera costul vilei, Abbot are nevoie de aproape 6 000 de participanți, de aceea el vinde exact 6 000 de bilete de loterie. Proprietarul deja a vândut 3 000 de bilete, ceea ce este un rezultat destul de promițător.

Pe lângă premiul principal, se mai oferă și 10 000 de euro celui de-al doilea loc și un coș plin cu bucate și vin italian pentru al treilea loc.

Persoanele interesate nu au decât să intre pe site-ul oficial al loteriei, să introducă informațiile necesare și atât. De asemenea, pentru a crește șansele câștigului, ați putea cumpăra mai multe bilete.

Foto: winahouseinitaly.co.uk

O vilă de 66 de dolari este un mare noroc, însă ar trebui să luați în considerație că taxa și costurile de întreținere a acesteia, conform estimărilor proprietarului, sunt de aproximativ 1 000 de euro (1 110 de dolari). Loteria se va încheia la data de 30 septembrie, iar câștigătorul va fi anunțat în scurt timp după aceea.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.