TOP-10: Curiozități despre Zac Efron

0
1531
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Zac Efron a cucerit inimile multor tineri după ce a apărut în filmul american de televiziune „Liceul muzical” (în engleză: High School Musical), jucând rolul lui Troy Bolton.

De atunci Zac a mai jucat și alte roluri care i-au demonstrat muzicalitatea, spre exemplu filmul „Hairspray” și „Omul spectacol”.

De asemenea, tânărul actor s-a filmat în comedia „Neighbors”, „Baywatch” și „That Awkward Moment”. La momentul dat, actorul joacă rolul unui criminal în serie pe nume Ted Bundy în filmul „Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”.

Efron are o pagină de Instagram și una de Twitter unde își împărtășește viața cu fanii, fiind urmărit de aproximativ 51 milioane de utilizatori. Însă există momente despre care fanii nu știu. Aici 10 lucruri despre Zac Efron despre care cel mai probabil nu ați știut.

1. În copilărie Zac a fost îndrăgostit de Tyra Banks, de aceea el a pus fotografia ei pe peretele din propriul dormitor

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Timp de mai mulți ani, Tyra Banks a fost moderatoarea propriului talk show.

„Am șterpelit revista mamei Victoria’s Secret, am rupt pagina cu poza ei și am pus-o pe perete”, a mărturisit Efron. „Mi-e atât de rușine”.

2. Taylor Swift l-a învățat pe Efron să cânte la chitară

Foto: Kevin Winter/Getty Images

Taylor Swift și Zac Efron s-au filmat împreună în desenul animat al anului 2012 „The Lorax”.

Mai târziu în același an, vedetele desenului animat și-au demonstrat talentul în cadrul emisiunii condusă de Ellen DeGeneres, improvizând piesa trupei Foster The People’s „Pumped Up Kicks” în care ei au spus și câteva cuvinte despre Ellen. „Taylor mi-a dat prima lecție de chitară”, a explicat Efron. „Este foarte bun, având în vedere că i-am dat doar o singură lecție. Grozav!”, a adăugat Swift.

3. Efron este un mare fan al serialului „Stranger Things” și visează să fie invitat la filmări

Foto: Zac Efron/Instagram

Copiii din serialul „Stranger Things” au mărturisit că au fost fanii lui Efron în zilele când încă se mai filma „Liceul muzical”.

Într-un interviu, Efron a remarcat că este fascinat de acest serial de pe Netflix, în special de munca actriței Millie Bobby Brown care joacă rolul fetiței pe nume Eleven. După întâlnirea cu tânăra actriță la ceremonia de decernare a premiilor MTV Movie and TV Awards 2017 și înmânarea premiului tinerei Millie, Efron a recunoscut că și-ar dori să fi avut o asemenea experiență.

4. Dacă Efron nu ar fi devenit actor, cel mai probabil ar fi bucătar-șef

Foto: Gustavo Caballero/Getty Images

Priyanka Chopra și Zac efron au gătit împreună în cadrul show-ului Despierta America.

În timp ce răspundea la cele 73 de întrebări pentru revista Vogue, actorul a dezvăluit că mai are un talent. Efron este atât de pasionat de bucate, încât a fost invitat ca regizor și moderator al filmului documentar despre bucătărie și turism filmat pentru MTV.  

5. Serialul preferat al actorului este „Urzeala tronurilor” (Game of Thrones)

Foto: Zac Efron/Instagram

Actorii principali ai serialului „Urzeala tronurilor” sunt Emilia Clarke și Kit Harington.

La fel ca mulți alți fani ai serialului, Efron era obsedat de ideea de a se așeza pe tronul de fier și a face o poză, fapt care dovedește cât de pasionat este actorul.

6. Pe insulele Hawai Efron a înotat împreună cu un rechin tigru

Foto: Noel Vasquez/Getty Images for Nautica Malibu Triathlon

În anul 2016, Zac Efron a participat la un triatlon.

Luând în considerație faptul că anterior Efron sări-se cu o parașută, nu este de mirare că actorului îi plac activitățile extremiste. În timpul filmării comediei „Mike and Dave Need Wedding Dates” pe insulele Hawai, Efron și partenerul lui, Adam DeVine, sub supravegherea unor profesioniști s-a scufundat pentru a înota cu rechinii tigru.

În cadrul spectacolului Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Efron a explicat că el și partenerul său au mers să se scufunde la ora 4:30 dimineața, iar sub apă erau o mulțime de rechini. Inițial Efron nu era îngrijorat, însă în momentul când a observat că mulți dintre rechini s-au îndepărtat imediat, actorul a înțeles că în apropiere se află un prădător mai mare.

Efron a povestit că spre el s-a îndreptat un rechin tigru de patru metri. „Mi-am ținut respirația, mi-am încrucișat brațele și i-am dat de înțeles rechinului că nu sunt o pradă. Nu glumesc”. Când rechinul a înotat pe lângă el, Efron brusc a decis să-l țină de înotătoare și să se lase condus până la barcă unde se ascundeau ceilalți aventurieri.

7. Efron are un album cu cele mai faimoase piese ale cântăreței Celine Dion

Foto: Getty Images

Celine Dion este o cântăreață foarte faimoasă care a primit multe premii importante.

Efron a mărturisit pentru Vogue că mai are și alte albume.

8. În timpul filmării scenelor de luptă cu Seth Rogen în comedia „Neighbors”, Efron și-a rupt brațul

Foto: Universal Pictures

În filmul „Neighbors” Efron l-a jucat pe Teddy Sanders.

„Am ajuns la mijlocul scenei de luptă, unde Seth m-a împins în șemineu, iar eu m-am lovit la cap și m-am enervat”, a povestit Efron, „La un moment dat, m-am lovit cu mâna de un perete sau de podea, nu-mi aduc aminte, însă am înțeles imediat că mi-am rupt-o.

În loc de a înceta filmările și a verifica mâna, Efron a continuat să joace rolul, fapt care, potrivit lui, a înrăutățit situația. Când Efron totuși a ajuns la spital, medici i-au pus o placă de metal în mână.

9. Efron s-a alăturat platformei Tinder, însă nimeni nu a reacționat

Foto: Brendon Thorne/Stringer/Getty Images

Oamenii nu au crezut că acel profil era unul real.

Potrivit revistei Times, Efron a enunțat următoarele: „Este uimitor, însă când m-am alăturat platformei Tinder, nimeni nu m-a cunoscut! Toți credeau că profilul meu este fals”.

10. Efron regretă mult că nu a mers la colegiu

Foto: Frederick M. Brown/Getty Images

Efron și-a făcut studiile la California’s Arroyo Grande High School.

În timp ce răspundea la întrebările revistei Women’s Health, Efron a mărturisit că niciodată nu a învățat la colegiu. De fapt, actorul a fost primit la Universitatea din California de Sud (University of Southern California), însă Zac a suspendat studiile, deoarece cariera lui era în creștere.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.