TOP-10: Celebrități care au refuzat să locuiască în Los Angeles

0
1710

Strălucirea și eleganța Hollywoodului nu sunt pentru toți. Cu siguranță acest loc este perfect pentru cei ce iubesc să fie în centrul atenției, însă unii actori de prim rang preferă să locuiască cât mai departe de Hollywood și în același timp să-și păstreze statalul de vedete celebre.

Deși de la distanță Hollywoodul pare a fi un loc perfect pentru trai, pentru unele celebrități acest stil de viață este obositor. Vedeți aici 10 celebrități care au decis să părăsească orașul Los Angeles și locurile unde acestea au preferat să se stabilească cu traiul.

10. John Mayer

John Mayer a enunțat că în noua sa casă din Montana, o fermă de epocă în valoare de câteva milioane de dolari, atmosfera este mult mai relaxantă decât în Hollywood. Mayer a decis să se izoleze de atenția necontenită a publicului și a declarat că după ce a părăsit orașul Los Angeles nu a mai trebuit să ia nici o pastilă pentru a face față consecințelor popularității.

9. Natalie Portman

Portman numește casă orașul iubirii, capitala Franței, Parisul. Este evident că vedeta zboară în Los Angeles cu un avion privat pentru a participa la filmări, însă Parisul este locul unde aceasta își dorește să locuiască. Este bine cunoscut că în Paris există legi foarte stricte când este vorba despre celebrități, nemaivorbind despre cultura și bucătăria excelentă, de aceea multe vedete de prim rang au ales să locuiască aici.

8. Chris Hemsworth

Thor merită să locuiască acolo unde își dorește. Actorul a ales ca loc de reședință un oraș amplasat în apropiere de plajă unde adesea se practică surfingul. Byron Bay este situat în partea de nord a statului australian New South Wales, iar imaginile făcute în aceste locuri argumentează alegerea actorului. Byron Bay este un loc uimitor, confortabil pentru viața de familie, lipsit de stres și griji. Hemsworth susține că Los Angeles este un loc excelent care i-a oferit multe posibilități, însă aici nu există nici o zi în care vedetele cinematografiei ar putea să se odihnească de discuțiile despre filmări și locul lor în industria cinematografică.

7. Mark Ruffalo

După ce Mark și soția sa au înțeles că actoria nu este nimic altceva decât un job care aduce un venit, Hulk a decis că este timpul pentru schimbări. Împreună cu familia sa, Mark s-a stabilit cu traiul într-un alt capăt al țării, și anume în nordul orașului New York. Aici familia deține o mică reședință cu animale domestice, livezi și grădini cu legume. Un adevărat paradis pentru cei ce s-au obosit de strălucirea Hollywoodului.

6. Elijah Wood

Celebritățile de cele mai multe ori sunt tratate altfel de oamenii obișnuiți. Probabil un loc bun unde ați putea evada din lumea atenției este Texas. Elijah Wood, sau Frodo, și-a împachetat bunurile din Los Angeles și s-a mutat la sud, în orașul Austin din Texas, unde astăzi locuiește într-o vilă în valoare de un milion de dolari ce ocupă o suprafață de 270 de metri pătrați. Elijah regretă că nu s-a mutat aici mai înainte, deoarece toți cei de aici îl tratează ca un locuitor obișnuit al orașului, ceea ce în Los Angeles nu se întâmplă, de cele mai multe ori vedetele fiind spionate și deranjate.

5. John Travolta

Cei ce îl cunosc pe John Travolta știu că actorul este un mare fan al aviației. Travolta și familia sa locuiesc în Jumbolair Aviation Estates din Florida, unde fiecare casă are o pistă care duce direct spre ușa casei. Familia deține trei avioane private și se bucură de posibilitatea de a explora lumea de sus. Vila actorului cu un spațiu aerian privat arată foarte bine.

4. Hugh Jackman

Contrar opiniei publice care spune că Mister Wolverine locuiește în Los Angeles, faimosul actor s-a stabilit în Melbourne, Australia. Deși, cel mai probabil, Hugh Jackman deține o casă și în Hollywood, locul de reședință al acestuia este sudul Australiei. Actorul susține că atmosfera de aici este mult mai relaxantă, iar calitatea vieții, în general, este mai bună, orașul fiind perfect și pentru o viață de familie. Se pare că Hollywoodul este locul care se asociază cu o viață stresantă.

3. Daniel Day-Lewis

Probabil, unul dintre locurile care diferă cel mai mult de Los Angeles este o fermă irlandeză. Aici locuiește vedeta filmului „Lincoln” împreună cu familia sa. De ce nu? Adesea celebritățile încearcă să se ascundă de atenția exagerată, iar acest „paradis rural” (așa îl descrie Lewis), pare a fi un loc de refugiu perfect.

2. Vera Farmiga

La fel ca Australia, statul New York este unul dintre cele mai preferate locuri ale celebrităților ce își doresc liniște și pace. După întâlnirea cu viitorul ei soț în timpul filmărilor serialului „Touching Evil”, Vera a născut doi copii și s-a mutat în nordul statului. Se pare că vedetele de prim rang nu își doresc nimic altceva decât o locuință unde mass-media nu i-ar putea ajunge.

1. Julia Roberts

Actrița duce un mod de viață foarte liniștit și lipsit de situații stresante în locuința ei din New Mexico. Julia Roberts locuiește aici împreună cu familia ei, sperând să rămână neobservată de paparazzi. Cu toate acestea, ei mereu găsesc o soluție de a o irita. Totuși, în timp ce majoritatea actorilor Hollywoodului își doresc o pauză de la viața lor agitată, Julia are posibilitatea de a se refugia în New Mexico în orice moment.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.