TOP-10: Celebrități ale căror părinți au fost cândva celebri

0
1726

De la cine celebritățile și-au moștenit talentul? Desigur, de la părinți! Se pare că în Hollywood există mult mai multe celebrități decât v-ați putea imagina, și anume membrii familiei celebrităților actuale. Adevărul este că oamenii faimoși nu prea iubesc să vorbească despre acest fapt.

După câteva cercetări am descoperit că unele celebrități au avut părinți foarte faimoși. Vedeți și voi despre care celebrități este vorba.

1. Mama actriței Uma Thurman a fost faimoasa Nena Thurman

Foto: © umathurman / instagram.com © COLUMBIA TRISTAR / Album/EAST NEWS

Puțini oameni cunoscut faptul că mama actriței Uma Thurman a fost un fotomodel foarte faimos. Nena s-a născut într-o familie aristocratică și chiar a purtat titlul de baroneasă. La sfârșitul anilor 1950 ea s-a mutat la Londra și a atras atenția multor oameni. Nena a fost invitată să se fotografieze pentru coperta revistei Vogue și a multor altor reviste populare. De asemenea, tânăra a fost invitată pentru a se filma în spoturi publicitare și așa mai departe. Unii spun că Nena chiar a fost inspirația pictorului Salvador Dali.

În anul 1995, Nena s-a căsătorit cu Robert Thurman, un om foarte neobișnuit care a devenit primul american ce a primit religia budistă și a devenit călugăr. Însuși Dalai Lama l-a făcut călugăr budist. Familia avea patru copii, inclusiv Uma, și fiecare dintre ei a primit un nume asociat cu budismul. La momentul dat Nena are 78 de ani și lucrează ca manager la Centrul medicinii tibetane, pe lângă toate fiind și un psihoterapeut destul de bine cunoscut. Credeți că Uma se aseamănă cu mama ei?

2. Blythe Danner este mama actriței Gwyneth Paltrow

Foto: © Another Woman / Jack Rollins & Charles H. Joffe Productions © Wiese/face to face/FaceToFace/REPORTER
Foto: © McMullan/Sipa USA/East News

Blythe Danner și-a început cariera cu roluri în spectacole teatrale, iar mai târziu a apărut și la televiziune. În anii 1970-1980 actrița s-a filmat în câteva seriale, cel mai popular dintre care a fost „Columbo”. De asemenea, Blythe s-a filmat în „The Other Woman” regizat de Woody Allen. Cu toate acestea, telespectatorii de astăzi ar putea să o cunoască după filmele „Meet the Fockers” și „Meet the Parents”. Astăzi Blythe are 76 de ani și încă mai joacă câteva roluri secundare în filme și seriale.

3. Jon Voight este tatăl Angelinei Jolie

Foto: © LFI/Photoshot/East News © Fred Duval / MEGA/EAST NEWS

Tatăl Angelinei Jolie este un actor faimos al Holywodului. Acesta a avut multe premii la fel ca fiica sa, inclusiv Oscar, Globul de Aur și BAFTA. Cariera lui Jon și-a atins apogeul prin anii 1970-1980, când actorul s-a filmat în „Midnight Cowboy”, „Coming Home”, „Heat” și multe alte filme.  Unul dintre ultimele filme în care s-a filmat actorul este „Animale fantastice și unde le poți găsi”, având rolul lui Henry Shaw.

4. Ingrid Bergman este mama Isabelei Rossellini

Foto: © ASSOCIATED PRESS/East News
Foto: © Image supplied by Capital Pictures/EAST NEWS © eastnews.ru

Isabella Rossellini nu este doar o actriță faimoasă, model și fosta soție a lui Martin Scorsese, dar și fiica unor oameni foarte celebri în lumea cinematografiei. Ea este fiica actriței suedeze Ingrid Bergman și a regizorului italian Roberto Rossellini. Una dintre cele mai bune lucrări ale lui Ingrid este rolul ei în filmul cult „Casablanca”. Actrița a luat de trei ori premiul Oscar și a fost una dintre cele mai de succes actrițe ale timpului ei.

Povestea romantică dintre Ingrid și Roberto a devenit un hit în Hollywood. Când ei s-au întâlnit pentru prima dată, ambii deja aveau o familie. Ingrid a avut multe roluri în filmele soțului ei, însă acestea nu au devenit foarte populare.

5. Keith Allen este tatăl cântăreței Lily Allen

Foto: © Hainsley Brown / eyevine/EAST NEWS © LAURENTVU/SIPA/EAST NEWS

Mulți fani ai serialului de televiziune „Urzeala tronurilor”, cel mai probabil, cunosc despre faptul că actorul Alfie Allen care l-a jucat pe Theon Greyjoy este fratele faimoasei cântărețe Lily Allen. Se pare că întreaga familie Allen este într-un oarecare fel în legătură cu lumea cinematografică. Tatăl lui Alfie și Lily este un comedian, muzician, prezentator TV și actor britanic destul de cunoscut. Acesta a avut un rol în filmul cult al anului 1996 „Trainspotting – Din viață scapă cine poate” și a apărut în multe alte seriale. Astăzi Keith nu mai joacă în filme, însă una dintre ultimele sale lucrări a fost „Kingsman: The Golden Circle”

6. Jayne Mansfield este mama actriței Mariska Hargitay

Foto: © ZAK BRIAN/SIPA/EAST NEWS © Image supplied by Capital Pictures/EAST NEWS

În anii 1950, pe lângă Marilyn Monroe a mai existat o blondă deosebit de frumoasă care se numea Jayne Mansfield. Jayne adesea juca în filme și în emisiuni de pe Broadway și nu se rușina să poarte haine extravagante, adesea șocând publicul, sau să se fotografieze pentru copertele revistelor Playboy. Jayne a avut cinci copii, Mariska Hargitay fiind una dintre ei. Fiica ei de asemenea a devenit actriță, iar telespectatorii cel mai probabil o țin minte pentru rolul în filmul Law & Order. Din nefericire, Mariska a murit într-un accident rutier la vârsta de 34 de ani.

7. John Barrymore, bunicul actriței Drew Barrymore

Foto: © eastnews.ru © Gilbert Flores/Broadimage/EAST NEWS
Foto: © Reporter

Drew Barrymore provine dintr-o familie unde actoria este în sânge. Părinții, unchiul, bunica și bunicul actriței au fost de asemenea actori, cel mai faimos fiind bunicul ei John Barrymore. John s-a născut într-o familie de actori teatrali și a jucat în piesele lui Shakespeare, având roluri și în filme mai moderne, inclusiv în filme fără replici. Într-o zi, Drew a postat o fotografie făcută pe aleea Hollywood Walk of Fame lângă steaua cu numele bunicului ei.

8. Yolanda Hadid, mama modelelor Gigi și Bella

Chiar și oamenii care nu sunt prea interesați de modă, cel mai probabil le știu pe surorile Gigi și Bella Hadid, cel puțin la înfățișare. S-a dovedit că mama acestor două este Yolanda Hadid, un alt model de succes. Timp de 15 ani, Yolanda a participat la sesiuni foto, s-a filmat în spoturi publicitare și a mers pe podium. În anul 1994, Yolanda s-a căsătorit și a născut 3 copii minunați: Gigi și Bella au un frate care, de asemenea, este un model.

În anul 2012, Yolanda a fost diagnosticată cu boala Lyme și chiar a scris o carte despre lupta cu această diagnoză. Apropo, Bella și băiatul ei de asemenea au fost diagnosticați cu această boală. Pe pagina sa de Instagram, Yolanda adesea publică fotografii de la foto sesiunile la care au participat copii ei. O adevărată dinastie de modele!

9. Billy Ray Cyrus este tatăl actriței și cântăreței Miley Cyrus

View this post on Instagram

#Repost @tishcyrus ・・・ ❤️@billyraycyrus

A post shared by Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus) on

View this post on Instagram

#TeamMiley!!!!!!! @MileyCyrus @NBCTheVoice

A post shared by Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus) on

Devine clar de la cine cântăreața Miley Cyrus și-a moștenit vocea magnifică. Cel mai probabil de la tată ei Billy Ray Cyrus. Billy și-a început cariera la sfârșitul anilor 1990 și până în prezent rămâne a fi un cântăreț de muzică country. Artistul a lansat 13 albume, iar la începutul anilor 2000 a jucat câteva roluri. Apropo, frații și surorile lui Miley de asemenea sunt cântăreți. În anul 2018, sora ei Noah a lansat un mini-album și tinde să devină la fel de populară.

10. Maye Musk este mama lui Elon Musk

Faimosul milionar, investitor și om de afaceri a fost educat de o femei foarte energică și chiar uimitoare. În tinerețe, Maye a fost finalista concursului de frumusețe „Miss Africa de Sud” (familia a locuit în Africa de Sud), și în curând după aceasta cariera ei de model a început să se dezvolte cu rapiditate. Maye s-a fotografiat pentru coperta multor reviste și s-a filmat pentru spoturi de publicitate. Pe lângă toate, mama lui Elon mai este și un nutriționist. Datorită succesului fiului ei, Maye probabil este mai populară acum decât oricând, de aceea nu am putut să nu o includem în lista noastră. Ea este o femeie fermecătoare!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.