În timp ce alerga, un tip a realizat că este urmărit (foto + video)

0
1617
Foto: Jared Wein

 „Trebuia să fac un video, de altfel nu era să mă creadă nimeni”.

Jared Wein este un alergător pasionat și adesea preferă să se antreneze cu alți alergători pentru a se pregăti de viitoarele curse. Cu toate acestea, bărbatul încă niciodată nu a avut asemenea concurenți excepționali.

La începutul săptămânii, Wein alerga în apropiere de casa sa din Michigan și a decis s-o ia printr-un parc local. Acolo, nu departe de drum bărbatul a observat trei căprioare ce pășunau. Wein nici nu își putea imagina ce are să se întâmple mai departe.

Se pare că activitatea bărbatului a inspirat căprioarele, căci la un moment dat Wein și-a dat seama că acestea îl urmăresc. „Era extrem de ciudat, chiar nebun”, a enunțat Wein. „Trebuia să fac un video, de altfel nu era să mă creadă nimeni”. Iată videoclipul pe care l-a făcut bărbatul:

Căprioarele l-au urmărit pe Wein aproximativ un kilometru. Acestea încetineau când încetinea Wein și alergau mai repede când bărbatul își mărea viteza. În cele din urmă, animalele au ales un alt traseu, iar Wein și-a continuat antrenamentul.

Cu toate acestea, datorită partenerilor săi excepțional antrenamentul lui Wein a fost mult mai efectiv decât de obicei. „Alerg destul de des, însă acesta a fost unul dintre cele mai productive antrenamente pe care le-am avut, deoarece căprioarele m-au făcut să alerg mai repede decât de obicei. Probabil, data viitoare când voi avea o cursă ar trebui să le mulțumesc acestor animale minunate”.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.