TOP-10: Celebrități care au ales să fie vegetarieni

0
2011

Majorității oamenilor le este dificil să refuze să consume carne. Până la urmă, o viață fără steak-uri, bacon și alte produse de acest fel nu este pentru oricine.

Se spune că există o mulțime de oameni care se bucură din plin de un mod de viață fără produse din carne. Pentru a demonstra acest fapt, vedeți mai jos top 10 celebrități care au ales o viață de vegetarian.

Ați înțeles corect, în Hollywood și în industria de divertisment există o mulțime de vegetarieni. De fapt, unele dintre cele mai faimoase celebrități din lume sunt vegetarieni sau vegani. Să vedem care sunt câțiva dintre ei.

10. Kristen Bell

Kristen Bell este o actriță de 38 de ani originară din Huntington Woods, Michigan. Aceasta a debutat în anul 2004 când a primit un rol în serialul de televiziune „Veronica Mars”. De asemenea, aceasta a apărut în filme precum „Forgetting Sarah Marshall” și a înregistrat vocea Prințesei Ana din desenul animat „Regatul de gheață” (Frozen).

Bell cu siguranță nu este nouă în dieta vegetariană. De fapt, absolventa Universității din New York, nu mănâncă carne de la 11 ani. Actrița și soțul ei (actorul Dax Shepherd) pentru o scurtă perioadă de timp au fost și vegani, ambii fiind motivați de „Forks Over Knives”: un film documentar care a inspirat mai multe celebrități să-și schimbe dieta.

9. Ariana Grande

Originară din Boca Raton, Florida, interpreta Ariana Grande deja la 26 de ani a fost premiată cu Grammy Award-winning și a vândut milioane de albume în toată lumea. “Side To Side,” “Love Me Harder,” și “Break Up with Your Girlfriend, I’m Bored” sunt doar câteva din piesele ei de succes. De asemenea, cântăreața este o activistă care abordează teme importante în piesele ei.

Grande susține că niciodată nu a fost un fan al bucatelor din carne. Cu toate acestea, cântăreața a decis să renunțe la carne definitiv doar în anul 2013, devenind un vegan. Ariana s-a auto-proclamat un iubitor de animale, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care a renunțat să consume carne.

8. Liam Hemsworth

Liam Hemsworth este un actor de 29 de ani care s-a născut în Melbourne, Victora, Australia. Acesta s-a filmat în „Ziua Independenței: Renașterea” și în „Ultimul cântec”. Cu toate acestea, cel mai probabil l-ați reținut pentru rolul lui Gale Hawthorne pe care Liam l-a avut în filmul „Jocurile foamei”. El este soțul cântăreței Miley Cyrus și are doi frați, Luke și Chris, care de asemenea sunt niște actori de succes.

Problemele cu sănătatea și dragostea pentru animale l-a motivat să adopte un mod de viață vegan. Actorul a mărturisit că această dietă îl face să se simtă mai energic. Pentru ce-i care sunt interesați, remarcăm că Miley Cyrus de asemenea este vegan.

7. Woody Harrelson

Actorul de 57 de ani Woody Harrelson a devenit o vedetă la mijlocul anilor 1980, jucând rolul lui Woody Boyd în spectacolul de televiziune „Cheers”. De atunci, acesta a jucat în mai multe filme de succes, inclusiv „Albii nu pot sări”, „Natural Born Killers” și „Solo: O Poveste Star Wars”. De-a lungul carierei sale, Woddy, care s-a născut în Midland, Texas, a fost nominat pentru trei premii Academy Awards.

Harrelson este un vegan care, de regulă, preferă bucate crude. Actorul consideră că dieta îi dă mai multă energie și susține că are o grădină vegană proprie.

6. Alicia Silverstone

Alicia Silverstone din San Francisco, California, este pe cât o actriță, pe atât o activistă. Ea a devenit o vedetă adolescentă după apariția în videoclipul trupei Aerosmith pentru cântecul „Cryin”. Ea a continuat să se filmeze în filme precum „Clueless”, iar în anul 1997 a jucat rolul femeii liliac în filmul „Batman & Robin”.

Silverstone a devenit vegan cu mult înainte de a deveni faimoasă. De fapt, ea a început să urmeze această dietă încă în anul 1997. De asemenea, Alicia este un avocat al organizației PETA – People for the Ethical Treatment of Animals și a apărut în diverse publicități ale acestei organizații. Alicia chiar a publicat propria ei carte cu rețete vegane pe care a numit-o „The Kind Diet” (O dietă bună).

5. Daniel Bryan

Daniel Bryan este un luptător profesionist care s-a născut în Aberdeen, Washington. Încă în anul 2009, luptătorul de 38 de ani a semnat un contract cu World Wrestling Entertainment (WWE). La apogeul carierei sale, Daniel chiar a devenit prezentatorul evenimentului de wrestlin WrestleMania și s-a căsătorit cu Brie Bella, o femeie care, la fel ca Daniel, este o luptătoare.

Bryan este un vegan deja de ani buni și chiar a creat o dietă personală pentru luptători-vegani.

4. Lea Michele

Lea Michelle este o actriță și o cântăreață din Bronx, New York. Aceasta a devenit faimoasă în anul 2009 când a jucat rolul lui Rachel Berry în faimosul serial de televiziune „Glee”. Pentru munca sa în cadrul programului, Lea a fost nominată pentru premiul Grammy și Golden Globe. În anul 2013, ea a debutat în calitate de cântăreață cu piesa „Cannonball”, care a devenit  foarte faimoasă. Din acel moment, vedeta a lansat două albume.

Michele susține că dieta ei adesea se schimbă, însă indiferent de toate ea încearcă să rămână vegan. Pentru a urma această cale, Lea adesea se aprovizionează cu diverse bucate vegane.

3. Pamela Anderson

Originară din Ladysmith, British Columbia, Pamela Anderson a devenit o actriță de succes. Inițial aceasta a atras atenția publicului în luna februarie a anului 1990, când a fost numită femeia Playmate a lunii. De asemenea, Pamela a jucat rolul lui C.J. Parker în spectacolul de televiziune Baywatch.

Mai târziu, actrița s-a filmat în filmul „Barb Wire” care recent a devenit clasic. Anderson a decis să devină vegan încă în adolescență, după ce a văzut cum tatăl ei a omorât și a jumulit un animal. De asemenea, Pamela este un membru activ al organizației PETA.

2. Jared Leto

Actorul Jared Leto este nativ din Los Angeles, California, și a devenit vedetă încă prin anii 1990. Acesta a debutat în anul 1994 cu rolul lui Jordan Catalano în drama „My So-Called Life”. De atunci, cariera actorului în cinematografie a întâlnit doar succes. Leto a fost premiat cu Academy Award pentru rolul său în filmul dramatic „Dallas Buyers Club”. Mai recent, Jared s-a filmat în „Brigada sinucigașilor” și „Vânătorul de recompense 2049”.

Leto susține că este un vegetarian deja de 20 de ani. Actorul preferă să-și primească doza de proteine din plante, ci nu din carne.

1. Tobey Maguire

Toby Maguire este originar din Santa Monica, California. Deși acesta a avut și alte roluri, Maguire cu siguranță este cel mai cunoscut Om-păianjen în filmele lui Sam Raimi. Actorul de 44 de ani a apărut și în alte filme, spre exemplu „The Cider House Rules”, „Seabiscuit” și „Marele Gatsby”.

Vedeta filmului „Omul Păianjen” nu a mâncat carne deja de foarte mult timp. De fapt, acesta este un vegetarian încă din anul 1992. Cu toate acestea, actorul a decis să meargă și mai departe, în anul 2009 devenind un vegan. Acesta chiar a adus cu sine propriul bucătar specializat pe pregătirea bucatelor vegane la platoul de filmare al dramei psihologice „Brothers”.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.