TOP-30: Cele mai populare profiluri de pe Instagram după numărul de urmăritori

0
8049

O lungă perioadă de timp, profilul vedetei Selena Gomez a deținut primul loc, fiind cel mai urmărit profil de pe Instagram. Însă, nimic nu e veșnic.

Selena a avut mai mulți urmăritor decât oricine altcineva în lume, până când în luna octombrie a anului trecut nu a fost întrecută de fotbalistul Cristiano Ronaldo. După aceea, cântăreața și starul studioului Disney a ajuns pe locul trei în topul celor mai populare profiluri de pe Instagram, iar recent a fost plasată pe locul patru. Cu toate acestea, scăderea popularității Selenei nu ar trebui să ne surprindă, căci recent vedeta a decis să facă o pauză de la rețelele de socializare având o problemă de sănătate, iar fanii, după cum deja se cunoaște, mereu au nevoie de postări și știri noi.

Deci, vă este interesant cine este plasat pe locul întâi în acest top și care sunt celelalte vedete ale Instagram-ului? Aflați imediat!

30. Zendaya

Actrița americană, cântăreața și modelul Zendaya a ajuns pe acest loc datorită unui număr de 54,3 milioane de urmăritori. Numărul de urmăritori al artistei a crescut imediat după lansarea filmului „Omul spectacol” (The Greatest Showman, 2017).

29. Shakira

Shakira a devenit cunoscută publicului cu foarte mult timp în urmă, însă, în ciuda acestui fapt, starul încă își păstrează popularitatea având 55,9 milioane de urmăritori pe Instagram.

28. Compania Victoria’s Secret

Iată și primul profil care nu aparține unui om, ci unei companii de modă ce se ocupă de vânzarea lenjeriei intime pentru femei și a cosmeticii. Profilul Victoria’s Secret are 65,1 milioane de urmăritori. Interesant, cine urmărește această pagină mai mult, bărbații sau femeile?

27. Clubul de fotbal Barcelona

Încă un profil care nu aparține unei singure persoane. Fotbalul este un joc iubit în toată lumea, iar clubul Barcelona a atras atenția unui număr de 66 milioane de urmăritori.

26. Ellen Degeneres

Comicul și prezentatoarea Ellen Degeneres mereu a fost un utilizator activ al rețelelor de socializare și rămâne a fi una dintre cele mai populare vedete ale Instagram-ului, având un număr de 66,9 milioane de urmăritori.

25. Rihanna

Rihanna cucerește în mod regulat nu doar covoarele roșii, dar și ratingurile rețelelor de socializare, inclusiv Instagram. În luna februarie a anului 2019, cântăreața avea 67,9 milioane de fani.

24. Clubul de fotbal Real Madrid

Un alt club de fotbal renumit, care se poate mândri cu un profil de Instagram mai popular decât ale unor vedete din Hollywood, este Real Madrid. Profilul clubului este urmărit de 69,2 milioane de fani. Acești jucători de fotbal au întrecut-o chiar și pe Rihanna.

23. Kevin Hart

View this post on Instagram

#Harts #DopePic

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Acest punct poate uimi pe unii oameni, însă se pare că acest comic și actor încă atrage atenția publicului, având o întreagă armată de fani loiali. Astăzi, profilul lui Kevin Hart are 70,3 milioane de urmăritori.

22. Demi Lovato

Fosta vedetă a filmelor Disney, Demi Lovato, este urmărită de 70,9 milioane de utilizatori ai Instagram-ului.

21. Kourtney Kardashian

View this post on Instagram

Busy day.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Iat-o pe prima dintre surorile Kardashian. Kourtney, probabil, nu este la fel de faimoasă precum celelalte surori ale ei, însă ea totuși a reușit să atragă atenția unui număr de 73,9 milioane de utilizatori.

20. Katy Perry

View this post on Instagram

💘 @balmain 💘 📷: @johnshearer

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Perry este o adevărată regină a muzicii pop. Chiar dacă vedeta deja demult nu a înregistrat noi hit-uri, popularitatea ei nu scade. Astăzi Perry are 75,9 milioane de fani pe Instagram.

19. Miley Cyrus

Cyrus este o altă cântăreață din America ce are un număr fenomenal de urmăritori: 85,2 milioane de oameni!

18. Compania Nike

Nike este o altă companie care se specializează în producerea hainelor, însă în comparație cu Victoria’s Secret, Nike preferă îmbrăcămintea de sport. Profilul acestui brand are 85,2 milioane de urmăritori pe Instagram. Se pare că oamenii chiar iubesc îmbrăcămintea și încălțămintea produsă de ei.

17. Jennifer Lopez

J-Lo este următoarea! Celebra cântăreață și actriță a reușit să atragă atenția unui număr de 87 milioane de utilizatori ai Instagram-ului.

16. Khloe Kardashian

Iată o altă soră a scandaloasei familii Kardashian. Khloe își menține cu fermitate poziția având unul dintre cele mai populare profiluri de pe Instagram. Fiecare pas al ei este urmărit de 87,9 milioane de utilizatori.

15. Nicki Minaj

Excentrica interpretă a hit-ului „Starships”, Nicki Minaj a fermecat 99,5 milioane de utilizatori ai Instgram-ului.

14. Revista National Geographic

O altă surpriză a acestui rating: renumita revistă National Geographic. Este impresionant că societatea geografică a putut să ademenească mai mulți utilizatori ai Instagram-ului decât Nicki Minaj sau Miley Cyrus. Profilul revistei are un număr de 101 milioane de fani. Ei bine, este curios câți iubitori entuziaști ai naturii, culturii, geografiei și internetului există pe Instagram.

13. Kendall Jenner

View this post on Instagram

#BecauseItWorks 🖤@proactiv #ad

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Între timp, ne apropiem de vedetele de vârf, iar cifrele devin din ce în ce mai semnificative. Spre exemplu, Kendall Jenner este urmărită de 104 milioane de utilizatori ai Instagram-ului.

12. Justin Bieber

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Un alt cântăreț notoriu din SUA care în mod regulat atrage atenția publicului, deși în ultimul timp apare la știri nu datorită talentului său muzical, este Justin Bieber. Cu toate acestea, Justin a reușit să-și păstreze statutul de unul dintre cei mai iubiți utilizatori ai Instagram-ului, având un număr de aproximativ 104 milioane de urmăritori.

11. Lionel Messi

Lionel Messi este un jucător de fotbal remarcabil, iar profilul său de Instagram este urmărit de 110 milioane de utilizatori.

10. Neymar

Neymar este un alt fotbalist talentat care a răpit inimile a unui număr mare de utilizatori ai Instagram-ului (111 milioane). Se pare că sportivii sunt apreciați nu mai puțin ca muzicienii și actorii.

9. Taylor Swift

View this post on Instagram

Meow.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Desigur celebra Taylor Swift este printre primele 10, profilul ei fiind urmărit de 114 milioane de utilizatori.

8. Beyoncé

Talentata cântăreață, dansatoare, actriță și starul remake-ului „Lion King”, Beyoncé Knowles-Carter, dintr-un motiv neînțeles este doar pe locul 8 în acest rating. Vedeta are 125 milioane de urmăritori.

7. Kylie Jenner

View this post on Instagram

SETTING POWDERS by @kyliecosmetics launching March 7th💗

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Iată încă un membru al familiei Kardashian. Profilul scandaloasei vedete Kylie Jenner este urmărit de 127 milioane de utilizatori ai Instagram-ului.

6. Kim Kardashian

Este uimitor, însă Kim nu a ajuns nici măcar în topul celor 5 staruri ai Instagram-ului. Cu toate acestea, Kim are un număr impunător de urmăritori: 128 milioane.

5. Dwayne «The Rock» Johnson

În sfârșit am ajuns la topul celor 5 staruri, pe ultimul loc fiind Dwayne «The Rock» Johnson. Celebrul luptător și actor se bucură de atenția unui număr de 132 milioane de urmăritori.

4. Selena Gomez

Așa cum am spus mai devreme, Selena a fost cândva cea mai populară vedetă a Instagram-ului, însă în luna februarie a anului trecut nu a putut păstra nici măcar locul 3, fiind acum a 4-a.  În orice caz, 146 milioane de urmăritori nu este o glumă.

3. Ariana Grande

Da, da. Medalia de bronz îi revine cântăreței Ariana Grande, hit-urile căreia anual ajung în topul celor mai populare cântece. Profilul Arianei este urmărit de 147 milioane de utilizatori.

2. Cristiano Ronaldo

View this post on Instagram

Vitamina D selfie time ahahaha👍👍👍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Se pare că fotbalul este o mare putere dacă al doilea cel mai faimos profil al Instagram-ului aparține lui Cristiano Ronaldo. Jucătorul de fotbal a cucerit inimile a 155 milioane de utilizatori.

În sfârșit am ajuns la medalia de aur și este puțin probabil că cineva și-ar fi putut da seama cine a fost plasat primul în această listă.

1. Instagram

Se pare că victoria aparține însăși rețelei de socializare. Profilul oficial al platformei este urmărit de aproximativ 280 milioane de utilizatori.

De remarcat că în tot timpul redactării și publicării articolului, numărul urmăritorilor fiecărei pagini s-ar fi putut schimba.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.