O poză pe Instagram i-a schimbat viața! Istoria studentei Anok Yai care a devenit model pentru cele mai prestigioase companii de modeling (8 foto)

0
1354
Foto: Kevin Tachman/Getty Images

Modelul Anok Yai va apărea pe coperta revistei de modă Elle, care va fi lansată în luna ianuarie a anului 2019. Această domnișoară de 21 de ani a devenit faimoasă în luna octombrie a anului 2017, când pozele ei de la festivalul studențesc al Universității Harward au atras atenția mai multor agenții de modeling.

De atunci Anok deja a reușit să pozeze pentru faimosul designer vestimentar Alexander Wang și pentru legendara casă de modă Prada.

Viața acelei studente de 19 ani s-a schimbat radical în luna octombrie a anului 2017, când fotografia ei s-a răspândit pe tot Instagramul și a atras atenția unor agenții de modeling prestigioase.

După un an și două luni Yai și-a transformat succesul de pe internet într-o adevărată carieră, devenind un model dorit, apogeul devenind sesiunea foto pentru coperta faimoasei reviste Elle.

Anok a pozat unui faimos fotograf numit Max Papendieck pentru coperta ediției din ianuarie a revistei Elle. Revista va fi lansată în anul 2019 și va reprezenta una dintre cele mai importante realizări ale domnișoarei din momentul când aceasta a fost observată.

Majoritatea utilizatorilor au aflat despre Anok după ce pe profilul de Instagram theSUNK au apărut pozele studentei de la petrecerea în cinstea începutului anului de studii la Universitatea din Harward.

Imaginile au atras atenția unor experți influenți din domeniul modei, fapt care a surprins-o și a bucurat-o pe însăși domnișoară.

„Telefonul meu nu înceta să vibreze o lungă perioadă de timp. Inițial m-am gândit că cineva a făcut din pozele mele un meme sau ceva asemănător”, își reamintește Anok.

Imaginile fetei într-adevăr s-au răspândit într-atât de repede, de parcă erau o glumă din alea de pe internet, deși acest caz a fost puțin mai pozitiv. „Visam să fiu model, însă niciodată nu am crezut că această idee ar putea deveni realitate”, a enunțat Yai.

View this post on Instagram

The switch up

A post shared by ANOKROCK (@anokyai) on

Înainte de a deveni model, Anok studia biochimia la Universitatea de Stat din Plymouth, New Hampshire. Într-un interviu dedicat viitoarei ediții a revistei Elle, Anok Yai a povestit că părinții ei sunt din Sudan și că o perioadă ei au crescut-o împreună cu încă cinci copii în Egipt, după care s-au mutat în SUA. Aparținând unei culturi complet diferite, părinții domnișoarei au privit dintr-un punct de vedere sceptic cariera de model a fetei, căci Anok era pe cale să abandoneze studiile pentru vogă și blitz.

„Adică spui că cineva vrea să-ți achite zborul spre Los Angeles, camera de hotel și să-ți mai plătească și pentru o sesiune foto? Este vorba despre o înșelătorie!” – așa s-a exprimat tatăl lui Anok, când acesteia i s-a propus să fie plătită pentru pozat. 

De atunci Yai a dovedit tuturor cât de reală și serioasă este cariera ei. Modelul de 21 de ani a semnat recent un contract cu agenția internațională de modeling Next Management și deja a apărut în câteva proiecte de-ale mărcilor legendare Prada și Alexander Wang.

Sesiunea foto a domnișoarei Yai pentru Prada.

Foto: Sean Zanni/Getty Images

Anok a apărut și pe coperta revistelor populare i-D și Dazed.

Foto: Max Papendieck / www.elle.com
Foto: Max Papendieck / www.elle.com

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.