Calendar în miniatură: scene din viața unui oraș miniatural creat din consumabile de birou obișnuite (10 foto)

0
1500

Pentru a da viață unui mic oraș, este necesar doar de un singur artist care să creeze zilnic o nouă scenă unde niște oameni în miniatură se ocupă de treburile e zilnice.

Tatsuya Tanaka utilizează consumabile de birou obișnuite, care de fapt au fost create pentru alte scopuri decât cele pentru care le utilizează artsitul.

Noul „calendar în miniatură” de la Tatsuya Tanaka este ultimul dintr-o serie de 7 calendare, fiecare dintre care fiind format din 365 de imagini care reflectă viața de zi cu zi a unor oameni în miniatură. Cifrele din calendar adesea sunt înscrise în obiecte mari și pot fi ușor observate. Cu toate acestea, cifrele mai pot avea și un alt context, decât indicarea zilei.

În fiecare scenă, oamenii în miniatură călăresc cămile peste dune de nisip, se scufundă printre spiralele agendelor, se găsesc pe fundalul unui turn din scobitori, se plimbă pe străzi aglomerate înfrumusețate cu marcaje lipicioase din neon și așa mai departe.

Imaginile au ca fundal agende, marcaje lipicioase, foi subțiri din plastic și alte articole care pot fi găsite în orice birou. În cele din urmă, artistul a transformat aceste obiecte utilizate zilnic în cărți, calendare și cărți poștale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.