Picturi în patru dimensiuni pe fațade: un artist de stradă descoperă spațiu chiar pe pereții clădirilor (4 foto + video)

0
1109

Geometria pliabilă și flexibilă a acestor forme depășește granițele clădirilor și din nou pătrunde adânc în pereți, toată această frumusețe fiind posibilă datorită muncii impresionante a artistului David Louf, cunoscut și sub pseudonimul Mr. June.

Aceste picturi murale ne oferă posibilitatea să aruncăm o privire la aspectul fațadelor din trecut sau la viitorul imaginar al acestora.

Louf este pasionat de jocul cu diverse combinații ale realității și abstractului. În funcție de pictură, observatorul este întâmpinat de uși secrete, ferestre și chiar întregi aranjamente iluzorii. În unele cazuri, picturile artistului par să distrugă spațiul și timpul cu ajutorul unor goluri și stratificări de diverse dimensiuni pictate pe pereții clădirilor.

Picturile murale ale lui Mr. June pot fi întâlnite aproape în orice colț al lumii: de la Miami până la Denver, Aruba, China și Berlin. De fiecare dată lucrările lui reprezintă o interacțiune excepțională dintre un studio de design grafic și spațiul arhitectural, prezentând observatorului o știință-ficțiune sub forma artei moderne.

Fiecare proiect este unic în felul său și este creat în armonie cu specificul unei clădiri particulare. Artistul „se joacă” cu caracteristicile fiecărei clădiri și le completează cu diverse detalii, multe dintre care par să distorsioneze realitatea.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.