Pe o insulă artificială se află cel mai mare din lume complex ce include mai multe piscine cu apă de mare (7 foto)

0
1136

Noul proiect Harbor Bath se află la periferia orașului Aarhus, al doilea după mărime oraș din Danemarca, și include o piscină de 150 metri, precum și locuri special amenajate pentru scufundări, piscine pentru copii și câteva saune.

Bineînțeles, apa vine în piscine direct din marea care înconjoară stațiunea.

Complexul a fost proiectat de arhitectul companiei Bjarke Ingels Group (BIG) și poate deservi simultan 650 de oameni. Piscinele de diverse dimensiuni se potrivesc perfect cu granițele insulei artificiale ce are o formă conică și cuprinde mai multe zone de recreere și înot.  

Fiind de fapt o insulă artificială plutitoare, construcția dispune de numeroase terenuri de volei, cafenele și baruri, toate fiind situate de-a lungul coastei adiacente.

Pe lângă toate, compania BIG plănuiește să construiască pe insulă teatre, hoteluri restaurante, magazine și multe altele, în cele din urmă transformând proiectul într-un centru de recreere pentru cei care își doresc o vacanță fără a călători prea departe. În timpul lunilor de vară, turiștii pot vizita complexul în fiecare zi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.