Un bărbat din Thailanda își împarte locuința cu un crocodil (2 foto + video)

0
1205
Foto: Sanook

Kanathip Nathip, un bărbat de 53 de ani din Phitsanulok, Thailanda, nu simte nevoia de a își încuia ușa locuinței de fiacre dată când o părăsește, căci oricine va intra fără a fi invitat și va încerca să-l jefuiască va avea de a face cu o reptilă înfiorătoare.

Thailandezul își împarte locuința cu un crocodil adult, care se poate deplasa liber prin toată casa și ar fi bucuros să pedepsească vreun oaspete neinvitat.

Acum 20 de ani Kanathip a cumpărat acest crocodil pentru a-l oferi cadou copiilor săi. Într-o zi, bărbatul și-a luat copiii și a mers cu ei la o fermă de crocodili din Nakorn Sawan. Celor trei le-au plăcut atât de mult reptilele, încât au decis să cumpere două pentru a le ține ca animale de companie.

Inițial Thong (Aur) și Ngern (Argint) locuiau împreună cu familia în casă, însă mai târziu a devenit clar că Ngern nu poate fi un animal de companie, de aceea bărbatul a fost nevoit să sape un mic iaz în curte și să mute reptila acolo. În același timp, Thong se simțea mai bine în casă, de aceea acesta a rămas acolo împreună cu bărbatul pentru ultimele două decenii. Deși cei doi fii ai lui Kanathip deja demult au crescut și au părăsit casa părintească, bărbatul de 53 de ani încă îl are pe Thong, pe care îl consideră ca al treilea fiu.

Foto: Sanook

Bărbatul din Phitsanulok a mărturisit recent web site-ului Sanook că Thong mereu a fost cuminte și niciodată nu a rănit pe nimeni. În mare parte, reptila rămâne neatinsă, petrecându-și timpul pe pardoseală sub o mică masă din lemn și fiind mulțumit de toate atâta timp cât are hrană și apă. Kanathip recunoaște că crocodilii nu sunt cele mai gingașe animale pe care le poate avea un om, de aceea bărbatul încearcă să nu-l prea atingă. Cu toate acestea, uneori reptila îl lasă să-i atingă coada.

Foto: YouTube

Toții vecinii lui Kanathip știu despre existența lui Thong și despre cât de gingașă este reptila, de aceea ori de câte ori aceștia văd animalul în mijlocul străzii, în loc să cheme poliția îl sună pe Kanathip pentru ca acesta să vină și să îl ia.

Kanathip Nathip nu este singurul om din lume care locuiește împreună cu un crocodil. Recent în acest an, a apărut știrea despre o familie din Indonezia care a locuit împreună cu un gigant plăpând de 200 de kilograme timp de 20 de ani.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.