Un tip a descoperit în automobilul său trei pui de urs (5 foto)

0
1814
Foto: Chad Morris

Chad Morris se odihnea în Gatlinburg (Texas) împreună cu familia sa, când dintr-o dată părinții l-au chemat până afară.

Bărbatul a ieșit rapid din casă și a rămas șocat de ceea ce a văzut. Pe cărărușa ce ducea spre casă se afla o familie de urși și se pare că membrii acestei familii blănoase intenționau să-i șterpelească mașina.

Foto: Chad Morris

„Când i-am văzut pentru prima dată, aceștia s-au apropiat de automobilul meu și trei pui de urs au urcat în ea”. În acel moment, ursoaica urmărea cum puii ei se distrează în automobilul lui Morris, se joacă pe scaunul șoferului, se apleacă peste fereastră și se amuză cu lucrurile pe care le-au găsit în interior.

Foto: Chad Morris

Urșii înțelegeau perfect că Morris și părinții lui îi urmăresc de la distanță, însă se pare că acest lucru nu-i prea îngrijora, de aceea puii continuau să deterioreze proprietatea bărbatului și chiar încercau să i-o fure. ”Puii de urs vedeau că îi fotografiem de la distanță, însă nu reacționau deloc”, a enunțat Morris.

Foto: Chad Morris

În cele din urmă, când puii și-au dat seama că automobilul nu poate fi mișcat din loc (căci ei deja o studia-se destul de amănunțit), ei au părăsit cu grijă vehiculul, după care au încercat să confiște un alt automobil parcat în apropiere.

„Puii de urs au părăsit automobilul meu prin ferestre, iar doi dintre ei s-au îndreptat către automobilul părinților mei, însă ferestrele erau închise”, a relatat Morris. „Vreo 5 minute puii s-au plimbat în jurul automobilului, după care au coborât de pe munte și au dispărut în pădure”.

Foto: Chad Morris

De îndată ce urșii s-au îndepărtat destul, Morris a mers să-și vadă automobilul și să evalueze pagubele. Bărbatul a rămas surprins de faptul că mașina era aproape în regulă, în ciuda faptului că în ea s-au distrat trei pui de urs.  

Foto: Chad Morris

„Puii au rupt o bucată de piele de pe tetiera scaunului și au lăsat niște zgârieturi în câteva locuri”, a enunțat Morris. „Unul dintre pui a încercat să muște o bucată din paharul meu ce conține un cocktail de proteine, iar pe tricoul fiului meu au rămas câteva urme de gheare”.

Cu toate acestea, automobilul nu a fost deteriorat prea tare, iar Morris și familia sa au făcut rost de o istorie de familie incredibilă în care eroii principali sunt niște ursuleți ce intenționau să le fure automobilul, făcându-le astfel vacanța mai interesantă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.