O femeie a construit în curtea sa o adevărată vilă pentru cățeii ei (4 foto)

0
1245

Câinii ne oferă atât de multă satisfacție, încât s-ar putea părea că noi, oamenii, primim mult mai multe de la ei decât le oferim.

Cu toate acestea, o femeie din California recent a venit cu o idee genială de a demonstra câinilor ei cât de mult îi iubește, construindu-le o vilă de vis pentru câini.

„Cățelul meu pe nume Bruiser de rasă chihuahua, Marvin – un ciobănesc german, și Fuzz, un pomeranian, mi-au adus multe momente de bucurie, demonstrându-mi dragostea și devotamentul”, a enunțat Victoria Palmer. „Aceasta a fost o modalitate de a face ceva plăcut pentru ei”.

Foto: Victoria Palmer

Pentru prima dată o asemenea idee a venit în mintea Victoriei când aceasta a demolat un vechi hambar din spatele curții. După ce gunoiul a fost strâns, de la hambar nu a rămas nimic mai mult decât fundația de beton. Palmer a înțeles îndată ce are de făcut. Fundația ar putea servi drept începutul viitoarei vile a câinilor ei, pe care Palmer a numit-o Barkingham Palace.

Foto: Victoria Palmer
Sala interioară a Palatului Barkingham.

De fiecare dată cțnd Palmer planifica cum va arăta vila pentru câinii ei proiectul devenea tot mai voluminos: „De fiecare dată când tatăl meu mă vizitează, ne petrecem timpul făcând proiecte de îmbunătățire a casei și adăugând noi elemente decorative”, a enunțat Palmer. „Într-o zi am menționat că aș dori să construiesc o casă pentru câinii mei. În scurt timp după aceea deja mă puteam vedea punând rame la uși și ferestre, planificând al doilea etaj și punând acoperișul”.

Foto: Victoria Palmer

Când tatăl Victoriei a plecat, ea trebuia să finiseze casa de sine stătător. Timp de câteva săptămâini la rând, Palmer a muncit în fiecare zi până la apusul soarelui, dobândind noi abilități: de la așezarea acoperișului și ridicarea carcaselor până la instalarea pardoselii și efectuarea multor altor detalii dificile.

În sfârșit a venit momentul de instalare a decorațiunilor. Palmer și-a dorit ca noua vilă a cățeilor ei să reflecte propriul ei stil, de aceea a împodobit casa cu balcoane fermecătoare, o scară grandioasă, ghivece la ferestre și multe alte detalii din epoca clasică victoriană.

„Portretele pe scara principală au fost planificate de la bun început, deoarece în această parte a unei vile în stil clasic în mod obligatoriu se atârnă portretele nobililor”, a enunțat Palmer.

Acum că proiectul a fost finisat, mica vilă în două nivele este a câinilor. „Bruiser refuză să iasă din noua lui căsuță”, a enunțat Palmer. „Acesta adoră să ridice scările și să scoată capul în mica fereastră. Sunt nevoită să-l impun să vină la mine, de altfel stă în noua sa vilă ca un adevărat pustnic”.

Acești trei căței de acum încolo sunt mândrii proprietari ai unui mobilier în regiunea golfului San Francisco și nu s-ar putea să se simtă mai fericiți decât sunt acum.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.