Cea mai îngustă stradă cu semafor din Praga (5 foto)

0
2354

În lume există o mulțime de străzi care au devenit renumite pentru faptul că sunt lungi, scurte, largi sau înguste. Însă o mică stradă din Praga diferă de toate celelalte datorită faptului că aici a fost instalat un semafor.

Foto: unusualplaces.org

Strada îngustă cu semafor este situată în cel mai vechi cartier din Praga numit Mala Strana, lățimea acesteia este de doar 48 de centimetri, iar lungimea de 9,75 metri.

Foto: unusualplaces.org

La ambele capete ale străzii au fost instalate două semafoare. Acestea sunt necesare pentru a ști dacă pasajul este ocupat de un trecător sau nu.

Foto: unusualplaces.org

Semafoarele au fost instalate aici pentru divertisment și comoditate. Ele au contribuit foarte mult la popularitatea acestui loc, deoarece atrag tot mai mulți turiști.

Deși ideea pare a fi haioasă, semafoarele sunt adevărate și li se aplică aceleași reguli ce se aplică oricăror altor semafoare.

După apăsarea butonului „mergi”, turiștii mai întâi se fotografiază apoi traversează strada, fără a lua în serios semnalul de trafic. Într-un așa mod, întâlnirea a două persoane în pasaj a devenit un lucru obișnuit.

Plimbându-vă pe străzile Pragăi, nu ezitați să vizitați și acest loc.

Foto: unusualplaces.org
Foto: unusualplaces.org

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.