O mamă de 63 de ani și cele trei fete ale ei de 41, 40 și 36 de ani arată de parcă ar fi niște adolescente (18 foto)

0
2366

Această familie din Taiwan pare a fi foarte tânără, indiferent de vârstă și, cel mai probabil, ar fi cea mai tânără familie din lume dacă s-ar considera după înfățișare.

Inițial, designerul de interior și fashion blogger-ul de 41 de ani, Lure Hsu, a uimit milioane de oameni din întreaga lume cu înfățișarea sa tânără, însă, în curând, toți au înțeles că ea nu este unica din familia sa care arată ca o adolescentă ne privind la vârstă.

Cele două surori ale lui Lure, Sharon care are 36 de ani și Fayfay care are 40 de ani, arată de parcă ar fi două studente de asemenea. Ce să mai vorbim despre mama lor…

Mama lor este o fostă dansatoare și despre ea se poate foarte ușor spune că pare a fi sora celor 3 fete pe care le are, deși are 63 de ani!!!

Toate aceste 4 femei arată într-atât de tânăr, încât mass-media taiwaneză le-a numit ”o familie care nu îmbătrânește”.

Care este secretul? În unul dintre interviuri Lure a recunoscut că secretul tinereții sale este să bei multă apă și să mănânci legume. De asemenea, ea a vorbit despre importanța hidratării pielii, deoarece „dacă veți avea o piele bine hidratată, nu va trebui să vă faceți griji de îmbătrânire și riduri”.

La fel ca Lure, Fayfay a recomandat să beți cât mai multă apă, inclusiv un pahar mare de apă caldă în fiecare dimineață. „O fac deja de mai bine de 10 ani, a spus Fayfay. Beau câte 350-300 de ml de apă”. Deci, asta e. Conform recomandărilor acestor femei taiwaneze, secretul tinereții este cu mult mai simplu decât vă puteți imagina – apa!

Aceste femei arată într-atât de tânăr încât nimeni nu le va putea ghici adevărata vârstă.

Aici este mama de 63 de ani (în mijloc) și două fete ale ei, una de 41 de ani Lure Hsu (în dreapta) și Sharon care are 36 de ani (în stânga).

Iar aici ele sunt cu sora lor de 40 de ani, Fayfay.

Lure, care are 41 de ani, vă propune să-i urmați recomandarea: să beți cât mai multă apă și să mâncați cât mai multe legume pentru a arăta la fel de tânăr.

La fel ca Lure, Fayfay recomandă să beți multă apă, inclusiv un pahar mare de apă caldă în fiecare dimineață.

Lure Hsu – 41 ani

Fayfay Hsu – 40 ani

Sharon Hsu – 36 ani

Deci, ăsta este secretul, mai ușor decât v-ați putea închipui – apa!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.