Un tânăr a ascuns în dormitorul său o cameră video și a descoperit un obicei neobișnuit al pisicului său (4 foto)

0
1375
Foto: Lomphonten Lomphontan

Recent, un tânăr din Thailanda a verificat înregistrările de pe o cameră ascunsă pe care a instalat-o în dormitorul său și a descoperit că în fiecare noapte animalul său de companie se culcă confortabil pe fața lui de parcă ar fi o pernă.

Inițial, utilizatorul sub pseudonimul Lomphonten Lomphontan a instalat camera video doar pentru a-și supraveghea pisicul pe nume Achi în timp ce se află la serviciu. În luna ianuarie a anului 2019, tânărul a decis să direcționeze obiectivul camerei spre propriul pat pentru a monitoriza comportamentul lui Achi pe timp de noapte. Spre uimirea thailandezului, pisicul care mereu se lipea cu dragoste de stăpânul său, devenea mult mai gingaș de îndată ce acesta adormea. Mai întâi, Achi se urca pe pieptul tânărului, după care verifica cu lăbuțele dacă Lomphonten Lomphontan într-adevăr a adormit. În cele din urmă, pisicul se culca direct pe fața stăpânului său.

Foto: Lomphonten Lomphontan

După examinarea celor filmate timp de câteva nopți, thailandezul a descoperit că pisicul său pe nume Achi mereu doarme pe fața lui.

Foto: Lomphonten Lomphontan

„Am privit seara toate cele înregistrate. Era foarte amuzant”, a relatat Lomphonten Lomphontan.

Foto: Lomphonten Lomphontan

Desigur, în alte circumstanțe tânărul nu ar tolera comportamentul pisicului, însă Lomphonten Lomphontan a remarcat că în acest caz nu va lua nici o măsura pentru a împiedica pisicul să doarmă pe el de parcă ar fi un pat confortabil. Dimpotrivă, după această descoperire thailandezul s-a îndrăgostit și mai mult de  animalul său de companie.

„M-am îndrăgostit și mai mult de pisic după ce am aflat cât de mult acesta mă iubește”, a recunoscut tânărul thailandez.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.