TOP-15: Celebrități care și-au jucat nunta în Las Vegas

0
1511
Foto: Evan Agostini/Invision/AP

De la relații foarte strânse și până la căsătorii care nu au ținut nici măcar o săptămână, în acest articol veți găsi istoriile celebrităților occidentale care s-au schimbat cu verighetele și au jurat să iubească veșnic în orașul Las Vegas.

1. În anul 2017, Joe Jonas și Sophie Turner au anunțat publicul că s-au căsătorit, însă nunta cei doi au jucat-o abia în anul 2019, îndată după ceremonia de premiere

Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Joe Jonas și Sophie Turner au depus actele pentru căsătorie cu doi ani înainte de a se căsători în orașul păcatelor. Evenimentul a avut loc imediat după ceremonia anuală de premiere Billboard Music Awards la 1 mai în orașul Las Vegas. În ciuda pregătirilor îndelungate, ceremonia de căsătorie a devenit o mare surpriză pentru toți.

Conform datelor din arhivă, perechea a depus cererea de căsătorie în județul Clark din Nevada mai târziu în aceeași zi. Ceremonia a avut loc în capela Chapel L’Amour în sala numită Little White Wedding Chapel, iar toate acțiunile, este evident, au fost conduse de un tipic imitator al lui Elvis Presley. Înregistrările video de la ceremonie au ajuns a fi postate chiar și pe Instagram pe profilul lui Joe Jonas. De asemenea, în fotografiile de la eveniment putem observa că la ceremonie au asistat și alte celebrități, inclusiv cântărețul Khalid. 

În timpul ceremoniei de căsătorie a cântat duetul country Dan + Shay. Trupa a interpretat o versiune acustică a cântecului propriu „Speechless”, melodie sub care Turner a pășit în mod tradițional spre altar. La ceremonie mireasa a purtat un costum de culoare albă și un voal lung.

2. Recent în Las Vegas s-au căsătorit Nicolas Cage și Erika Koike

Foto: Phillip Faraone/Getty Images

Nicolas Cage s-a căsătorit deja a patra oară și se pare că actorul nu plănuiește să se stabilească pentru totdeauna, cel puțin nu în timpul apropiat. În luna martie a anului 2019, Nicolas și-a legat viața cu make-up artista Erika Koike. Inițial cuplul a încercat să rămână neobservat, de aceea căsătoria lor nu prea s-a remarcat, deși a uimit pe mulți. Aceasta a fost deja a patra căsătorie a actorului, însă în a patra zi de la nuntă acesta a cerut anularea căsătoriei.

3. Britney Spears și Jason Alexander s-au căsătorit în anul 2004, însă aceasta nu a durat prea mult

Foto: Matthew Peyton/Getty Images and Danny Moloshok/AP

Jason Alexander și Britney Spears o perioadă lungă de timp au fost doar prieteni, însă la un moment dat relația lor a devenit mult mai serioasă. În anul 2004 cântăreața și-a șocat fanii, anunțând că s-a căsătorit cu vechiul ei prieten Jason Alexander. În cele din urmă, perechea a anulat căsătoria la doar 55 de ore după ceremonie, declarând că a fost vorba despre o glumă care a ajuns prea departe. 

4. Shia LaBeouf și Mia Goth s-au căsătorit în Las Vegas în anul 2016

Foto: Gareth Cattermole/Getty Images for BFI

În luna octombrie a anului 2016 Shia LaBeouf și Mia Goth s-au căsătorit în orașul veșnicilor petreceri și nunți.

LaBeouf a confirmat zvonurile referitoare la nuntă într-un interviu cu Ellen DeGeneres, însă autoritățile județului Clark din Nevada au declarat mai târziu că nu au avut nici o înregistrare din numele celor două celebrități. Acest fapt însemna că, din punct de vedere tehnic, căsătoria dintre Shia LaBeouf și Mia Goth nu a fost legală. În luna septembrie a anului 2018 actorul a declarat că el și Goth au divorțat.

5. Kelly Ripa și Mark Consuelos s-au căsătorit în Las Vegas în anul 1996 și încă sunt împreună

Foto: Kevork Djansezian/Getty Images

Contrar stereotipurilor, nu toate căsătoriile ce au avut loc în Las Vegas se destramă în câteva luni sau chiar zile. Spre exemplu, Kelly Ripa și Mark Consuelos încă sunt căsătoriți. În anul 1996, după doar un an de relație romantică, aceste două vedete au decis să se căsătorească în capitala mondială a nunților. Mai târziu, Ripa a mărturisit că Mark a cerut-o în căsătorie seara, în timp ce beau vin și mâncau pizza, iar în ziua următoare cei doi au mers în Las Vegas pentru a se căsători. Se pare că acest cuplu de actori nu au dat greș, căci de atunci Kelly și Mark sunt inseparabili și chiar au 3 copii împreună.

6. Angelina Jolie și Billy Bob Thornton și-au înscris căsătoria în anul 2000, însă aceasta nu a durat prea mult

Foto: AP/CHRIS PIZZELLO

Angelina Jolie și Billy Bob Thornton s-au cunoscut în anul 1999 în timpul filmărilor dramei „Pushing Tin iar în anul 2000 cei doi au surprins toată lumea, căsătorindu-se în Las Vegas. Este incredibil, însă în acea perioadă Thornton era într-o relație cu Laura Dern și cei doi urmau să se căsătorească. Mai târziu, Laura Dern a mărturisit că într-o zi a decis să meargă să-și vadă viitorul soț în timp ce acela se afla la filmări și a descoperit că Thornton s-a căsătorit cu o altă persoană în timp ce ea se afla la muncă. Dern a remarcat că de atunci nu l-a mai văzut pe Thornton. Căsătoria lui Billy și Jolie a durat aproximativ 2 ani.

7. Pamela Anderson s-a căsătorit pentru prima dată cu Rick Salomon în Las Vegas

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Aceste două celebrități s-au căsătorit de două ori. Prima dată Pamela Anderson și Rick Salomon s-au căsătorit în anul 2007 în hotelul Mirage din Las Vegas. Pentru Anderson aceasta a fost deja a doua căsătorie, iar la ceremonie au asistat copiii ei, precum și alți membri ai familiei actriței. De asemenea, printre oaspeți s-au numărat Tobey Maguire, Lukas Haas și magicianul Hans Klok.

Anderson a fost îmbrăcată într-o rochie albă de la casa de modă Valentino, iar ceremonia de căsătorie a avut loc în pauza dintre două spectacole de magie la care a participat și actrița.

Se zvonește că Pamela Anderson a depus cererea de divorț după numai 2 luni de căsătorie, iar în luna martie a anului 2008 căsătoria a fost anulată. În luna ianuarie a anului 2014, Pamela și Rick Salomon s-au căsătorit din nou, însă în luna iulie a aceluiași an actrița din nou a depus cerere de divorț.

8. Frank Sinatra și Mia Farrow au fost căsătoriți timp de doi ani

Foto: AP

Frank și Mia aveau o diferență de vârstă foarte mare. În luna iulie a anului 1966, cuplul s-a căsătorit în hotelul The Sands Hotel and Casino din Las Vegas, când Frank avea deja 48 de ani, iar Mia abia 19. În anul 1968 ei au divorțat. Se zvonește că Mia a considerat motivul principal ca fiind diferența de vârstă dintre cei doi.

9. Bruce Willis și Demi Moore au fost căsătoriți timp de 10 ani

Foto: AP

Bruce și Demi s-au cunoscut cu 3 luni înainte de a-și juca nunta în luna noiembrie a anului 1987 în hotelul Golden Nugget din Las Vegas. Demi i-a născut soțului trei fiice, trăind fericiți timp de 10 ani, însă în anul 1995 perechea totuși a divorțat.

10. Cindy Crawford și Richard Gere au zburat spre Las Vegas pentru a se căsători

Foto: Brenda Chase/Getty Images

Cindy Crawford și Richard Gere s-au cunoscut în anul 1988, când faimoasa model avea abia 22 de ani, iar actorul Hollywoodului avea deja 39. În luna decembrie a anului 1991, perechea a urcat într-un avion privat și a zburat spre Las Vegas pentru a se căsători în capela bisericii The Church of the West. Căsătoria lor a durat doar 4 ani, iar în anul 1995 Cindy și Richard au divorțat.

11. Nicky Hilton și Todd Andrew Meister s-au căsătorit în anul 2004

Foto: Giulio Marcocchi/Getty Images

Căsătoria actriței Nicky Hilton cu Todd Andrew Meister de asemenea nu a durat prea mult. În luna august a anului 2004, la mijloc de noapte (la 2:30) moștenitoarea celebrului lanț hotelier „Hilton” și partenerul ei, un om de afaceri, Todd Andrew Meister s-au căsătorit. Apropiații acestor doi susțin că nunta a fost adevărată și că perechea a fost foarte sinceră în timpul ceremoniei, însă în luna noiembrie acești doi au anulat căsătoria care de la bun început a fost destul de spontană pentru ambii. Se zvonește că Nicky și Todd au reușit să păstreze o relație de prietenie bună.

12. Cody Herpin și Jodie Sweetin au reușit chiar și să aibă un copil

Foto: Michael Tran/FilmMagic/Getty

Căsătoria lor nu a durat prea mult, însă acești doi au reușit să și devină părinți. În anul 2007, vedeta serialului „Full House” s-a căsătorit pentru a doua oară cu noul său partener pe nume Cody Herpin. Cuplul și-a jucat nunta în Las Vegas, după care Jodie a născut o fetiță. Cu toate acestea, în anul 2010, acești doi au divorțat.

13. Paul Newman și Joanne Woodward au avut o căsătorie lungă și fericită

Foto: AP

Pentru prima dată Paul Newman și Joanne Woodward s-au cunoscut în anul 1953 când actorul încă era căsătorit cu prima sa soție Jackie Witte cu care avea 3 copii. Jackie și Paul au divorțat în anul 1957, când actorul se filma împreună cu Joanne în filmul The Long, Hot Summer.

În anul 1958 Paul și Joanne s-au căsătorit, iar în anul 2008 perechea a sărbătorit cei 50 de ani de căsnicie. Mai târziu în același an, celebrul actor a decedat, lăsându-și iubita soție văduvă.

14. Bette Midler și Martin von Haselberg s-au căsătorit în anul 1984

Foto: Ron Galella, Ltd./WireImage/Getty

Actrița Bette Midler s-a căsătorit cu artistul Martin von Haselberg încă în anul 1984 în capela Starlight. Ceremonia a fost destul de modestă și nu a durat prea mult, însă căsnicia s-a dovedit a fi destul de puternică.

După vechea tradiție, ceremonia a fost dusă de un imitator al lui Elvis Presley, însă perechea nu a făcut nici măcar o fotografie. Cu toate acestea, Bette și Martin încă sunt împreună.

15. Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley se iubesc încă din școală și încă sunt împreună

Foto: Andy Kropa/AP

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley sunt împreună deja de 30 de ani! Acești doi sunt într-o relație încă din clasele gimnaziale, iar nunta au decis să o organizeze în Las Vegas. Nunta lor a avut loc în luna aprilie a anului 1989 când cântărețul și-a atins apogeul în carieră. Ceremonia a avut loc într-o pauză dintre două zile de ture prin New jersey. Totul s-a întâmplat atât de rapid, încât perechea nici măcar nu a avut niște inele. Jon și Dorothea încă sunt împreună și au patru copii.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.