Un pisic găsit la marginea drumului aproape fără viață s-a transformat într-un dulce animal de companie (11 fotografii + video)

0
1350
Foto: Chatons Orphelins Montreal

La început nimeni nu știa dacă acest pisoi va supraviețui în prima noapte într-o nouă casă după ce a fost găsit chiar pe marginea drumului, însă animalul s-a dovedit a fi un adevărat luptător și a surprins toată lumea!

Foto: Chatons Orphelins Montreal

O femeie din orașul canadian Montreal a observat la marginea drumului un pui de pisic aproape fără viață. Părea mort și nu se mișca, însă când femeia s-a apropiat, puiul a demonstrat niște semne de viață. Respira foarte greu, dar totuși a început să se miște.

„Femeia a fost surprinsă când a văzut că pisicul era încă în viață. Nu putea să-l lase acolo și l-a dus imediat la clinica veterinară „, a spus Celine Crom o lucrătoare de la un orfelinat local, Chatons Orphelins Montreal.

Pisicul era foarte mic, schilod, aproape complet deshidratat și plin de purici. Puiul era foarte rece și avea nevoie urgent de căldură. Era de doar 4 luni și cântărea prea puțin pentru vârsta lui fragedă – doar 300 de grame. Datorită ajutorului echipei veterinare, pisicul a reușit să se încălzească până la o temperatură normală.

Foto: Chatons Orphelins Montreal

Puiul a fost hidratat în mod constant prin perfuzie, i s-au tratat rănile și i s-au dat antibiotice. Pisica era foarte slabă, dar încă încerca sa miaune și cerea atenție.

În acea zi, Natalie lucra la clinica veterinară care a acceptat pisicul aproape mort și ea a fost cea care a venit la centrul de protecție a animalelor, Chatons Orphelins Montreal, deoarece animalul salvat avea o nevoie disperată de îngrijire și o casă nouă.

Foto: Chatons Orphelins Montreal

„A făcut tot ce a putut pentru a ajuta puiul și chiar l-a adoptat temporar, aducându-l acasă în mijlocul nopții pentru a fi sigură că este protejat”, a spus Celine despre eforturile lui Natalie.

Pisicul a fost numit Maddy. El a reușit să supraviețuiască prima noapte în casa lui Natalie și a început treptat să se recupereze.

Foto: Chatons Orphelins Montreal

„Era foarte slab când a fost adus și nici măcar nu-și putea menține temperatura corporală, de aceea l-am pus pe un încălzitor, astfel încât să nu înghețe. Era într-o stare groaznică, cu o întreagă listă de boli. Este un miracol că a reușit să supraviețuiască”, a spus femeia care l-a găsit pe Maddy la marginea unui drum.

Foto: Chatons Orphelins Montreal

Pisicul era foarte înfometat și mânca cu un mare apetit, însă la început tot nu reușea să adune masă.

„Maddy s-a atașat foarte mult de femeia care l-a adoptat și care era tot timpul alături, îngrijindu-l ore întregi. Ea i-a salvat viața „, își amintește Celine.

Foto: Chatons Orphelins Montreal

Maddy avea nevoie de o atenție constantă și de mângâiere. Era foarte curios și dorea să știe literalmente tot ce făceau oamenii care au adăpostit-o, urmărindu-i prin toată casa.

Foto: Chatons Orphelins Montreal

Potrivit voluntarilor, pisicul era foarte blând cu ei și tot timpul încerca să fie alături. Chiar când cineva stătea la calculator, el era acolo. La început se părea că acest animal nu va mai reuși să supraviețuiască, dar în cele din urmă Maddy s-a recuperat, a înflorit și a devenit o pisică foarte iubitoare.

Foto: Chatons Orphelins Montreal

Dacă cineva mergea la baie și închidea ușa în urmă, pisicul începea să protesteze, mieunând și stând lângă ușă până aceasta nu era deschisă.

Foto: Chatons Orphelins Montreal

Maddy a fost adus aproape mort. Nu ar fi aici dacă nu era găsit și adus imediat la clinică „, a enunțat femeia care l-a adăpostit.

Când puiul a împlinit 4 luni, în cele din urmă i s-a găsi o casă permanentă și niște proprietari iubitori.

Foto: Chatons Orphelins Montreal

„A început o nouă viață cu o familie perfectă care îl vor mângâia și îl vor iubi”, și-a împărtășit bucuria Celine. În sfârșit Maddy va deveni un pisic cu adevărat fericit și iubit!

Foto: Chatons Orphelins Montreal

Este trist că pisicul a avut de suferit la început, însă acum viața lui a prins culori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.