Ashera – cea mai scumpă rasă de pisici din lume (4 foto)

0
4418

În lumea contemporană, animalele de companie își pot demonstra statutul sau clasa. Când cineva cumpără un animal care costă mai mult decât automobilul unui om de rând, toți înțeleg cât de bogat este proprietarul animalului. Pisica de rasă Ashera, de fapt se publică de către compania care o reproduce, deoarece ea costă extrem de mult. Compania „Animale de companie pentru o viață stilată” (Lifestyle pets), anunță că pisica Ashera este un hibrid dintre o pisică sălbatică și una domestică.

Ele nu sunt deloc mici. Sunt niște hibride adevărate! Rasa Ashera poate cântări până la 18 kilograme și poate crește până la mărimea unui copil mic. Aceste pisici au reflexele și caracteristicile asemănătoare cu cele ale pisicilor sălbatice, de aceea să te joci cu ele este ceva extrem de amuzant. Ele sar pe pereți înalți și aleagă cu o viteză extremă pe toată camera după jucăria lor preferată. Să te joci cu ele este o plăcere.

Totuși, prețul acestei pisici nu este deloc mic. Majoritatea mașinilor uzate și chiar unele dintre cele noi costă mai ieftin. Compania „Animale de companie pentru o viață stilată” cere doar 20 000 de dolari pentru o așa pisică. Angajații companiei, de asemenea, au descoperit o modalitate de a reproduce o versiune hipoalergică a acestei rase, pe care o vând acum cu mai mult de 40 000 de dolari. Prețul acestei rase de pisici, de asemenea, poate varia în dependență de desenul de pe blănița animalului. Pisicile Ashera cu un anumit tip de pete au fost vândute cu 150 000 dolari. Rasa Ashera poate fi cu siguranță numită cea mai scumpă pisică din lume. Pot paria că o astfel de pisică nu o veți lăsa fără atenție dacă o vedeți prin oraș.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.