Fructele neobișnuite ale unor plante leguminoase exotice (7 foto)

0
2420

Majoritatea dintre noi nu doar auzit, dar și au reușit să guste din fructele exotice cum ar fi ananasul, fructul pasiunii și altele. În ceea ce ține de legume, de regulă ele sunt comercializate doar în locurile unde cresc, de aceea foarte rar sunt exportate în alte țări.

În acest articol urmează să vă vorbim despre unele fructe stranii, care sunt obișnuite pentru locuitorii unor țări și reprezintă un exemplu viu al fanteziei fără de limite a Mamei Natură.

Castravetele mexican

Această plantă crește pe coasta de sud a Republicii Costa Rica. Fructul ei se aseamănă la gust cu o roșie uscată. De regulă el este fiert și adăugat în salate.

Varza romanesco

Romanesco se aseamănă la gust cu un broccoli, deși conține mai mult caroten, zinc și săruri minerale.

Porumbul Hopi

Porumbul de culoare neagră a fost cândva crescut de indienii tribului Hopi și astăzi este dificil să-l procuri. Gustul lui este mai neobișnuit și mai gustos decât cel al porumbului simplu, având niște notițe de nucă și fiind mai dulce.

Ridichea pepene

Acest fruct tare și suculent, în ciuda numelui său, nu este deloc dulce. De pepenele verde îl leagă doar culoarea miezului.

Roșiile negre

Acest tip de roșii au un gust mai intens decât roșiile obișnuite. Cu toate acestea, ele sunt rareori cultivate din cauza atitudinii dubioase a oamenilor față de culoarea lor.

Cucurbita

Acest tip de dovleac a fost crescut în SUA. Fructul este foarte mic, însă are un gust dulce și este bogat în beta caroten, magneziu, calciu, fosfor și potasiu.

Castraveții roșii

Este o alegere ideală pentru cei ce vor să-și uimească oaspeții cu o salată neobișnuită din roșii negre și castraveți roșii.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.