Un cuplu a cumpărat un autobuz vechi și l-a transformat într-o casă pe roți confortabilă (15 foto)

0
2390

Un bărbat de 29 de ani pe nume Tom Grantham și partenera sa de 30 de ani Kayley Barnes au procurat un autobuz vechi, l-au modernizat și l-au transformat într-o casă pe roți foarte confortabilă pentru o familie din 5 persoane.

În anul 2011 ei au cumpărat un autobuz de 23 de ani cu doar 1200 de lire sterline. Investind în acesta încă vreo 10 mii de lire sterline și o muncă de o lună, cuplul l-a transformat într-o super casă pe roți în care este absolut tot de ce are nevoie Tom și Kayley, dar și copii lor de 3 ani (Henry), de 7 ani (Poppy-Mae) și de 8 ani (Logan).

Tom s-a ocupat în special de echipamentul tehnic al autobuzului și de confecționarea mobilei, pe când Kayley a menajat interiorul. Datorită podelelor pardosite cu parchet și acoperite cu niște covorașe, pasagerii se simt ca într-o casă obișnuită.

Casa pe roți are o cameră de zi cu două canapele largi, care, dacă este necesar, pot fi unite pentru a crea două paturi duble. Au fost prevăzute toate necesitățile, cum ar fi: plita, cuptorul, șemineul de gaz, chiuveta, toaleta și dușul. Despre faptul că această casă a fost cândva un autobuz reamintește doar locul tradițional al șoferului.

Familia britanică își folosește casa pe roți pentru a călători în vacanțe în Belgia și Franța, dar, de asemenea și pentru a vizita diverse festivaluri de muzică din Marea Britanie.

În anul 2017 Tom și Kayley au decis să pună casa lor confortabilă spre vânzare pe eBay, oferind un preț de pornire de 9 100 de lire sterline. Deși copiii nu sunt deloc mulțumiți de această decizie a părinților săi, cuplul consideră că este timpul pentru noi încercări.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.