Omar – cea mai lungă pisică din lume (8 foto)

0
2238

Stephy Hirst din Australia mereu considera că pisicul ei pe nume Omar este un tip uriaș, însă totuși s-a uimit când a fost telefonată de reprezentanții Cărții Recordurilor Guinness care i-au spus că Omar poate fi cel mai lung pisoi din lume.

„Am presupus că el poate fi cel mai mare motan din lume, însă nu am făcut nimic deoarece consideram că Omar încă crește. – a spus proprietara pisoiului. – Când l-am luat pe Omar, acesta era foarte micuț, însă apoi a început să crească foarte rapid, la vârsta de un an având deja aproape 10 kilograme.

Recent Stephy Hirst a decis să-l măsoare pe Omar, și a aflat că pisoiul are deja 120 de centimetri în lungime și o greutate de 14 kilograme. Până la Omar, titlul de cea mai mare pisică aparținea lui Ludo, un Maine Coon din Marea Britanie, a cărui lungime era de 118 centimetri.

După ce fotografia „pisicului” a fost publicată pe profilul „Cats of Instagram”, Omar a devenit faimos. Cu toate acestea, pisoiul încă își respectă regimul obișnuit: se trezește la 5 dimineața, își ia micul dejun, apoi merge afară să tragă un pui de somn pe trambulină, după care savurează carnea crudă de cangur la cină.

„Pisicul doarme pe canapea, deoarece ocupă prea mult spațiu pe pat și cere să fie îmbrățișat și mângâiat toată noaptea”.

Hirst spune că soțul ei mereu și-a dorit un pisic mare și se pare că dorința i s-a împlinit.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.