O iapă pe nume Storm a devenit o nouă vedetă a Instagram-ului

0
2014
Foto: haflinger_storm_naomi/Instagram

Storm este o iapă de 8 ani de rasă Haflinger din Olanda, care a devenit faimoasă pe rețelele de socializare datorită coamei sale lungi si ondulate.

O studentă și un antreprenor de 24 de ani pe nume Naomi Beckers a cumpărat-o pe Storm cu doi ani în urmă, îndrăgostindu-se de coama ei incredibil de frumoasă, care într-un mod surprinzător seamănă cu părul ei văluros și blond. Coama fascinantă a iepei nu a fost tăiată de când animalul a împlinit 2 ani. Când Naomi a cumpărat-o pe Storm, ea deja avea un număr mare de urmăritori pe Instagram.

De aceea Naomi a decis să-i creeze iepei o pagină de Instagram unde fanii ei ar putea s-o urmărească, însă femeia nici nu și-a putut imagina cât de populară poate deveni Storm. Acum iapa are 35 000 de urmăritori pe Instagram, fapt pentru care este considerată unul dintre cei mai populari cai de pe rețelele de socializare.

„Inițial plănuiam să public periodic doar câteva fotografii, însă oamenii mă rugau sa mai public”, a enunțat Naomi într-un interviu cu revista Bit. „De fapt, acest proces este incontrolabil, însa îmi pare foarte bine că interesul față de Storm este într-atât de mare”.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.