O doamnă a găsit în parcare un pisc pe care l-a adus acasă (10 foto + video)

0
1280
Foto: Cathy Blouin

Acest pisoi dungat a fost găsit în parcarea de lângă o grădiniță. Animalul era foarte speriat și avea nevoie de un ajutor.

Cu câteva luni în urmă, într-o zi ploioasă, Cathy Blouin din Quebec a venit la grădiniță, iar în parcare a auzit un scâncet de pisică. „Cineva mi-a spus că a auzit mieunatul continuu al unui pisic în stradă, însă nimeni nu a văzut animalul”, a spus Cathy.

„Am încercat să identific locul de unde se aude mieunatul și am ajuns la urnele din parcare. Pisicul stătea între ele. Era atât de neajutorat, ud și schilod. Avea nevoie de un ajutor”, își reamintește Cathy.

Ori de câte ori Cathy încerca să se apropie de pisic, acesta fugea imediat și încerca să se ascundă undeva, însă femeia nu s-a dat bătută și într-un final totuși a reușit să-l prindă. „După ce l-am prins, l-am înfășurat într-o pătură. Primele 10 minute micuțul strănuta și sâsâia, însă apoi și-a dat seama că nu-i vreau răul”, a spus Cathy.

Foto: Cathy Blouin

Fiind îmblânzit și mângâiat de femeie, în cele din urmă pisicul s-a calmat. S-a aflat că animalul este al nimănui, de aceea Cathy l-a luat acasă ca un nou membru al familiei. „Pisicul torcea necontenit și era atât de fericit că a fost salvat. Copiii mei l-au numit Whippet”, își amintise canadiana.

Foto: Cathy Blouin

Whippet a fost hrănit, i s-a dat apă și în cele din urmă a fost spălat și curățat. Pisicul s-a acomodat foarte rapid cu noua sa familie, adormind pe umărul lui Cathy chiar în prima zi. Apropo, familia Blouin mai are un pisic pe nume Oreo care în tot acel timp aștepta curios după ușă, urmărind tot ce se întâmplă.

Foto: Cathy Blouin

Când pisicilor li s-a permis să se cunoască reciproc, Oreo a sărit pe pat, salutându-și noul prieten. Whippet l-a acceptat imediat, frecându-se cu fața de blănița lui și umblând ca codița din urmă. Probabil pisicul îl considera pe Oreo părinte. Pisicului mai mare i-a fost și lui dragă de Whippet”, a enunțat femeia.

Foto: Cathy Blouin

De atunci, acest cuplu a devenit inseparabil. Oreo a învățat puiul cum să se spele și să utilizeze toaleta.

Iată așa o prietenie drăguță s-a creat între Oreo și Whippet:

Whippet a învățat tot ce i-a arătat pisicul mai mare și nu înceta să-l urmărească indiferent de unde se ducea.

Foto: Cathy Blouin

În fiecare dimineață, Whippet își trezește proprietarii și miaună la ei ca o pisică adultă, cerând micul dejun. După ce mănâncă, merge spre Oreo și se înghemuiește lângă el, iar apoi adoarme.

Foto: Cathy Blouin

Cam așa Oreo l-a învățat pe Whippet să folosească toaleta pentru pisici.

Foto: Cathy Blouin

Acești doi se joaca împreuna tot timpul, alintându-se prin toată casa. Whippet îl urmărește pe Oreo peste tot. Au devenit niște prieteni foarte buni.

Foto: Cathy Blouin

Acum, pisicul are aproximativ 4 luni și continuă să crească foarte rapid, alături de cel mai bun prieten al său și o familie iubitoare.

Foto: Cathy Blouin

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.