O femeie a descoperit că pisicul ei hoțește (4 foto + video)

0
1029
Foto: Jade Jefferies

Acum un an, Jade Jefferies din Noua Zeelandă a observat ceva ciudat. Brusc femeia a început să primească ziare cu plată la care nu era abonată. Totul devenea din ce în ce mai misterios…

„Pe aceste ziare mereu erau urme de dinți”, își reamintește Jefferies.

Foto: Jade Jefferies

Femeia a spus că ziarele apar la pragul ei de câteva ori pe săptămână. Însă nu se știa cine era curierul, căci de fiecare dată ziarele apăreau ca de nicăieri.

De fiecare dată ziarele aveau urme de dinți. Văzând toate acestea, Jefferies a început să-și dea seama cine ar putea sta în spatele celor întâmplate. Toate indiciile duceau spre un singur suspect…

Foto: Jade Jefferies

Într-o zi de marți fiul femeii a chemat-o să privească pe geam. De la distanță cei doi au urmărit cum pisicul lor pe nume Max, pe care cândva l-au salvat găsindu-l hoinărind ulițele, vine spre casă din curtea din vecinătate. În curând s-a făcut clar că pisicul era hoțul mult căutat, deoarece Max ținea în dinți un alt ziar.

Jefferies a reușit să înregistreze pe o cameră acțiunile micului hoț:

Max bringing mumma home a present 😂😂😂

Gepostet von Jade Jefferies am Dienstag, 22. Januar 2019

Astfel familia a aflat că pisicul lor duce o viață dublă. „Eram sigură că el era hoțul”, a recunoscut Jade.

Până când nu se știe câți abonați ai ziarelor au avut de suferit din cauza trucurilor micului hoț, însă datorită lui Jade și filmulețului ei vina pisicului a fost dovedită. Acum se știa cu siguranță că Max era hoțul.

Foto: Jade Jefferies

Desigur Max nu poate fi lăudat pentru ceea ce a făcut, însă totuși am vrea să credem că motivele  pisicului sunt binevoitoare. Max era un pisic sălbatic înainte de a fi salvat, adoptat și înconjurat de dragostea lui Jefferies. Cel mai probabil, toate acele ziare furate erau o modalitate de a spune mulțumesc oamenilor care au avut grijă de el, chiar dacă animalul nu înțelegea că face un rău vecinilor. Jade consideră ca așa și a fost. Conform spuselor ei, acest pisic are o identitate deosebită. Acum rămâne de văzut cum ar putea fi corectat comportamentul micului hoț.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.