Proprietarul mai multor pisici a dovedit că cutiile de carton sunt mai bune decât paturile pentru pisici (4 foto)

0
1219
Foto: nyalunon17/Twitter

Toată lumea știe că indiferent de cât de luxoase și scumpe vor fi jucăriile și paturile pentru pisici, animalul de companie va prefera o cutie obișnuită imediat după ce aceasta va apărea în cameră.

Un utilizator japonez al Twitter-ului sub pseudonimul nyalunon17 a adoptat mai multe pisici, iar peste un timp a descoperit că nici cel mai moale și pufos pat în ochii unei pisici nu se compară cu o cutie de carton obișnuită. Despre această preferință a animalelor sale de companie proprietarul a povestit pe pagina sa de Twitter. Postarea s-a răspândit imediat pe toată rețeaua de socializare, căci observațiile japonezului sunt actuale pentru fiecare proprietar al unui animal de companie.

Foto: nyalunon17/Twitter

Nyalunon17 a decis să facă un experiment pentru a afla dacă măcar una dintre cele cinci animale de companie ale sale va prefera un pat pentru pisici de marcă în loc de o cutie goală.

Foto: nyalunon17/Twitter

Deci, va prefera oare măcar una dintre pisicile sale un pat confortabil?

Foto: nyalunon17/Twitter

Experimentul a demonstrat că, indiferent de calitatea și marca patului pentru pisici, animalul de companie va prefera mai degrabă o cutie. Dovedit științific!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.